Så ser du Tobias Harilas debut i Europajätten Cage Warriors!

✔ Matchkort, invägningsresultat, tider och information inför storgalan!

Ikväll går Cage Warriors 122 v stapeln i London, England – där det svenske stjärnskottet Tobias “Bad Intention” Harila gör debut! Det är den erfarne skotten Aiden Stephen som står för motståndet.

Sent förra året blev det klart att Harila skrivit på för Cage Warriors. Under många år har Cage Warriors, som har ett samarbete med UFC, producerat talanger som Michael Bisping, Dan Hardy, Joanna Jedrzejczyk och Conor McGregor. Att slå igenom i Cage Warriors innebär traditionellt sett att få in ena foten i UFC – och svenskt framgång kan innebära stora saker för Harila.

Harila har gått från klarhet till klarhet och ligger inne på en sex matcher lång vinstsvit inklusive segrar över Adam Westlund och Fernando Flores. “Bad Intention” har siktet inställt på Aiden men hans långsiktiga mål är att vinna fjäderviktstiteln i Cage Warriors.

– Jag har kollat lite på honom. Men inte såhär överdrivet mycket, jag gör aldrig det. Jag har kollat på honom, jag vet hur han ser ut, hur han fightas, hans matchfacit och sådant. Jag tycker han är bra, han ser ut att vara bra på allting men han är inte lika bra som mig, det tror jag inte.

Stephens har vunnit två utav sina tre senaste matcher och har avslutat alla förutom två utav sina segrar. Hans enda förluster i Cage Warriors har kommit mot organisationens elitfighters.

I huvudmatchen kommer fjäderviktsmästaren Morgan Charriere att försvara sin titel mot Jordan Vucenic – två fighters som kan bli pframtida motståndare för Harila.


HETAST JUST NU


Cage Warriors 122 med Tobias Harila

Huvudkort: 21:00 svensk tid (UFC Fight Pass/Viaplay)

  • Titelmatch i fjädervikt: Morgan Charriere (144.6 lbs) vs. Jordan Vucenic (144.6 lbs)
  • Lättvikt: Paddy Pimblett (155.6 lbs) vs. Davide Martinez (155.9 lbs)
  • Fjädervikt: Tobias Harila (145.9 lbs) vs Aidan Stephen (145.3 lbs)
  • Bantamvikt: Brian Bouland (135.5 lbs) vs Liam Gittins (135.1 lbs)
  • Fjädervikt: Corrin Eaton (143.8 lbs). vs. Jean N’Doye (145.9 lbs)
Underkort: 19:30 svensk tid (UFC Fight Pass)
  • Bantamvikt: Michele Martignoni (135.6 lbs) vs Nathan Fletcher (135.6 lbs)
  • Lättvikt: Tom Mearns (155.1 lbs) vs Yassine Belhadj (155.8 lbs)
  • Flugvikt: Darren O’Gorman (125.1 lbs) vs Nicolas Leblond (125.5 lbs)

Foto: Stefan Romare

Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara