HAN GÖR DET! Sadibou Sy knockar UFC-veteranen på nolltid!

✅ Svensken vinner på bara 17 sekunder! ✅ Tar ledningen i rankingen! ✅ Se avslutet här!

Under natten gick PFL 12 av stapeln i Long Island, New York, där kvalet började för Professional Fighters Leagues stora miljonturneringar. Den svenske MMA-stjärnan Sadibou Sy var med på huvudkortet och hans återkomst till buren blev inget annat än en succé.

Sy, som representerar Stockholmsklubben Pancrase Gym, ställdes mot den tidigare UFC-fightern David Michaud – och vann via teknisk knockout efter endast 17 sekunder. Det var en välplacerad kroppsspark som fick motståndaren att vika sig och efter ett par slag på marken klev domaren emellan.

Se avslutet nedan (via Instagram):

View this post on Instagram

1st one down Season 2 has started

A post shared by Sadibou Sy (@sadibousy) on

Rankad etta i divisionen – stor chans att avancera

I PFL kvalar man in sig i turneringarna genom att samla ihop så många poäng som möjligt i gruppspelet. En vinst ger tre poäng, men avslut ger även extrapoäng.

Med en så pass snabb seger för Sy erhåller han hela sex poäng – vilket nu placerar honom på första plats i welterviktens ranking. Svenskens chanser att avancera gå vidare och slåss om en miljon dollar i slutspelet är därmed mycket stora.


LÄS MER: Sadibou Sy kan vinna en miljon dollar: “Är kul, men …”


 

Kategorier
Sadibou SySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara