Sage Northcutt visar upp SUPERFORM – ny viktklass på gång?!

✔ Skulle återvända till lättvikt - det lär inte hända!

Sage Northcutt har alltid sett ut mer som en actionhjälte från någon serietidning än en riktig människa.

De flesta fick lära känna “Super” Sage när han skrev kontrakt med UFC och debuterade som 19-åring. Efter två imponerande vinster i lättviktsklassen kom han att stöta på motgångar när han flyttade upp till weltervikt.

Efter blandade resultat och mindre än tre år med UFC kom “Super” Northcutt sedan att gå över till ONE Championship. Där flyttade han åter igen upp en viktklass och tävlade i mellanviktsklassen. Det skulle dock inte gå hela vägen då han bokstavligen fick ansiktet krossat av Cosmo Alexandre.

Under hela den här tiden har han alltid sett galet vältränad ut. Men om man tittar på hans dagar i lättvikt och hur han ser ut nuförtiden så är det inget snack om saken, “Super” Sage har definitivt tagit det till en ny nivå!

Kolla bara på hur han såg ut under sin face-off inför sin UFC-debut och hur han ser ut nu!HETAST JUST NU


Vad står näst för Sage Northcutt?

Det var i maj 2019 som Northcutt gjorde sin ONE Championship-debut mot Alexandre och blev brutalt knockad på bara 29 sekunder.

Det hela resulterade i åtta omfattande ansiktsfrakturer och Northcutt har inte tävlat sedan dess. Han sade dock att han skulle återvända till lättviktsklassen när han väl återhämtat sig.

 — Jag lärde mig en läxa om att slåss i en viktklass för stor för mig, sade Northcutt efter matchen. Jag kommer att gå tillbaka till [lättviktklassen], det är bättre för mig.

När han väl bokades in för sin retur så var överraskande nog i welterviktsklassen mot Shinya Aoki. Matchen i april 2021 kom dock att ställas in efter att Northcutt fått covid-19 och han ersattes av Eduard Folayang.

Av att döma från bilderna ser inte Northcutt ut att återvända till lättviktklassen inom den närmaste framtiden!
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sage NorthcuttSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...