Sage Northcutts skräckskada – efter brutala debut-knocken

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Sage Northcutt drabbar av skräckskada efter den brutala knockoutförlusten i ONE-debuten ✅ Stjärnan positiv trots bakslaget

I fredags gjorde den unga supertalangen “Super” Sage Northcutt sin debut i organisationen ONE Championship. För debutmotståndet stod den rutinerade kickboxaren Cosmo “Good Boy” Alexandre.

Matchen började, och slutade på värsta tänkbara sätt för Northcutt. Alexandre träffade Northcutt med matchens första slag – en stenhård högerkrok, som omedelbart sänkte den unge fightern.

Högerkroken gav inte bara Northcutt sin första knockoutförlust i karriären, han drabbades även av åtta frakturer och tvingades genomgå en nio timmar lång operation.


Relaterat


I vanlig “Super” Sage-anda var ynglingen dock positiv och fick stöd från kollegan Cub Swanson som drabbades av en liknande skada 2011. Då kunde Swanson vara tillbaka efter bara ett par månader.

Du kan återuppleva matchen i videorutan ovan!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Sage NorthcuttSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...