Samuel Ericsson klar för debut i Karate Combat: “På liv och död!”

✔ Kampsportsprofilen återvänder till tävlan: "Största matchen i mitt liv!" ✔ Följs av Joe Rogan och Conor McGregor

Det står nu klart att kampsportsprofilen Samuel Ericsson äntligen kommer att göra sin efterlängtade debut i Karate Combat!

Organisationen meddelade MMAnytt att Ericsson kommer att vara del av Karate Combat: Season 3, där han kommer att möta Alberto Ramirez. 

Karate Combat: Season 3 håller just nu att spelas in och planeras att sändas i maj. Det är ännu inte klart exakt när Ericsson och Ramirez kommer att mötas, men i ett meddelande till MMAnytt bekräftar organisationen att detta kommer att avslöjas inom kort.

Via Karate Combat delar Ericsson med sig av sina tankar inför den stundande debuten.

 – Det här är den största matchen i mitt liv och jag går in med inställningen att detta är på liv och död, berättar Ericsson. Jag har aldrig tränat så hårt som detta. Jag är starkare, snabbare, mer explosiv än jag någonsin har varit och jag är väldigt glad att få komma in där och visa alla vad jag kan göra.

Ericsson skrev kontrakt med Karate Combat redan 2020, men en familjetragedi satte stopp för debuten. Nu är Ericsson redo att äntligen kliva in buren och representera Sverige.

 – Jag hade ett urval av organisationer att skriva kontrakt med, men Karate Combat var alltid mitt förstahandsval. Jag älskar allt med dem: snabba, stående matcher och galen produktionsstandard. De respekterar dessutom bushido-traditionen.


RELATERAT


Karate Combat: Samuel Ericsson vs Alberto Ramirez

Linköpingsbon Ericsson har gjort sig ett namn som en färgstark personlighet och gjort succé på sociala medier. Han har långt över en halv miljon följare, däribland världskändisar som Conor McGregor och Joe Rogan.

Rogan är ett stort fan och har bland annat hyllat svensken i sin enormt framgångsrika podcast Joe Rogan Experience.

 – Han är bara riktigt talangfull och skicklig, kommenterade Rogan.

Utöver sin karriär som fighter är Ericsson med och driver MMA-organisationen Excellence Fighting Championship. Själv har han tävlat inom MMA två gånger och har just nu ett matchfacit på 1-1.

Sin senaste MMA-match gick Ericsson i Fight Club Rush 3 i augusti 2018. Han vann matchen via enhälligt domslut.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvenska FightersSvenska Nyheter

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...