Samurajsvärd och AK 47: UFC-chefen Dana White visar upp sitt galna kontor

✔ Kranium från en utdöd jättekatt, samurajsvärd och svindyr konst ✔ "Olja, kokain, guld, blod, diamanter..."

UFC-chefen Dana White är god för många hundratals miljoner dollar och spår av det kan ses i hans kontor. Barstool Sports fick titta närmare på hans kontor i Las Vegas och såg bland annat se Whites dyra samling av samuraj-memorabilier och konst.

Den första saken som UFC-chefen visade upp är en AK 47:a som är dekorerad med dollar-sedlar. Enligt White så representerar vapnet och dess kulor “krig” och “allt som vi dödar för.” Kulorna är därför fyllda med bland annat olja, guld, droger och diamanter.

Whites väggar är även fyllda med bilder på boxningslegenderna Mike Tyson och Muhammad Ali. UFC-chefen har vid ett flertal tillfällen nämnt Tyson och Ali som stora inspirationskällor.

På Whites Las Vegas-kontor finner vi även två antika samurajsvärd. Men inte nog med det, i hörnet står också en samurajdräkt som tillhörde mannen som ägde svärden.

Inte helt överraskande så är ett genomgående tema våldsamheter, något som Whites kranium av en sabeltandad tiger sannerligen representerar. Det är en av Whites favoriter och han säger att det är ett föremål han aldrig någonsin kommer att sälja.

Kolla in hela videon där UFC-chefen visar upp sina signerade instrument och avslöjar vilket föremål han önskar att bli begravd med.


Relaterat

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara