Toppfjäderviktaren Brian "T-City" Ortega. Foto: MMAnytt

Se Brian Ortegas iskalla kommentar till inställda titelmatchen

✅ Fjäderviktaren låter sig inte dras ner alltför mycket trots den mista titelchansen

Det blev i natt klart att UFCs fjäderviktsmästare Max Holloway tvingats dra sig ur titelförsvaret mot Brian Ortega i den delade huvudmatchen för UFC 226 då han uppvisat symptom för hjärnskakning.

RELATERAT: JUST NU: Max Holloway inlagd på sjukhuset – Titelmatchen inställd!

Bortfallet var en stor förlust för UFC, fansen och inte minst titelutmanaren Ortega som nu går miste om en chans att bli UFC-mästare – men det är inget som skakar den unge talangen. Ortega tog nyligen till Twitter för att kallt och lugnt kommentera ärendet.

En av UFCs hetaste talanget

RELATERAT: Video: Se Brian Ortegas reaktion när han får titelchansen bekräftad

Ortega har tagit divisionen med storm med enbart avslut i sina segrar, som ofta skett efter oerhört underhållande tillställningar som vunnit den unge fightern hela fem matchbonusar under sin sex matcher långa vinstsvit. ”T City” har tagit sig förbi bland andra veteranen Clay Guida och den ständigt högt rankade Cub Swanson, innan han lyckades med det ingen någonsin gjort hittills: Ortega knockade den forne lättviktsmästaren Frankie Edgar – En fighter med granitkäke som ingen annan någonsin lyckats avsluta.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara