Se Dan Hooker och Israel Adesanya mörbulta varandra i sparring

✔ "Där, titta på honom, psykopat. Total psykopat"

Goda vänner finns där genom både de bra och dåliga stunderna – ibland utsätter de även varandra för några av de tuffaste stunderna. Så verkar vara fallet vad gäller UFC:s mellanviktsmästare Israel Adesanya och topplättviktaren Dan Hooker.

Båda fighters tränar på City Kickboxing i Nya Zeeland och de är kända för att ha en väldigt speciell relation. De beskriver varandra som “Frenemies” då de i träning kan bli något av en korsning mellan vänner och fiender – samtidigt.

Detta illustrerades noggrant i en video på Adesanyas YouTube-kanal där många av deras hårdaste sparringsessioner visades. Trots den hårda träningen så är det i slutändan kamratskap och Adesanya erkände hur mycket bättre fighter han blir på grund av deras träning och sparring.

– Det är alltid bra att ha en psykopat, säger Adesanya i videon. Där, titta på honom, psykopat. Total psykopat. Han fick mig riktigt bra. Han fick mig att steppa upp. Alla fick mig att steppa upp. Men jävla Dan.

För tillfället har varken Adesanya eller Hooker en match inplanerad.

Adesanya förväntas dock göra nästa titelförsvar mot rivalen och forne mästaren Robert Whittaker. Hooker å andra sidan har visat intresse för att möta den snabbt stigande dagestaniern Islam Makhachev.

Se videon nedan!


HETAST JUST NU


Video – Israel Adesanya & Dan Hooker: Frenemies

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...