Video: Dubbla pungslag leder till historisk snurrspark på DWCS 46!

✔ Kommer fightern signeras till UFC? ✔ Knockar motståndaren med en blixtsnabb spark!

Det sista avsnittet av Dana White’s Contender Series (DWCS) 46 blev historiskt, tack vare en spektakulär knock i kvällens andra match. Atleterna Jonas Bilharinho och Canaan Kawaihae möttes i buren framför bland andra UFC-presidenten Dana White för chansen att ansluta sig till den största MMA-organisationen i världen.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Matchen ägde rum i fjädervikt på UFC Apex i Las Vegas. De första två ronderna var riktigt jämna och rent sagt trista, eftersom bägge fighters var relativt inaktiva. Så pass att det var svårt att definitivt avgöra en vinnare. Samtidiga slag under bältet tvingade båda männen att ta en paus till följd av smärtan, vilket även det inte var särskilt inspirerande. 

Detta är något som Bilharinho verkade förstå sig på, eftersom han valde att avsluta matchen med en skräll. Med en minut kvar i den sista ronden levererar Bilharinho en snurrspark som överraskar Kawaihae och sänder pannan ner till mattan. Domaren Herb Dean väljer att ingripa och rädda fightern från ytterligare skada – Bilharinho vet att matchen är över och försöker sig inte på några fler smällar. Ett fantastiskt avslut till en spännande match! Spana in videon av den dundrande knocken här nedan.


HETAST JUST NU


Ett historiskt ögonblick för DWCS

Avslutet kom att bli den första knocken via snurrspark någonsin i DWCS, och White tog definitivt notis. Eventuellt kan vi få se Bilharinho ta sig an de många krigare som har sitt hem i UFC:s fjäderviktsklass! I en ny intervju nämner White att han inte har beslutat sig än huruvida Bilharinho kommer ansluta sig till organisationen, men att fighterns möjligheter framöver ser riktigt bra ut.

Vill han lyckas bra i UFC behöver dock atleten förmodligen jobba på sin aktivitet under matchens gång. Att lämna det hela över till domaren är en strategi som inte alltid går som man har tänkt. Även denna match var på väg till ett (förmodligen delat) domslut – tills det att Bilharinho ändrade sig och levererade lite action!


Missa inte: UFC 268: Usman vs. Covington 2 – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC 268!

Snart blir det dags för fanfavoriterna Justin Gaethje och Michael Chandler att mötas på den efterlängtade galan UFC 268! Med dessa två atleter borde du inte förvänta dig ett domslut – utan en brutal tokknock!

Chandler är en av de kraftigaste lättviktarna på planeten, trots det är han underdog inför denna match. Rygga Chandler för chansen att vinna stort denna helg!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteDana White’s Contender SeriesSenaste Nytt

Svara