Phuket top team

Se det senaste avsnittet av webbserien Phuket Dreaming

Webbserien Phuket dreaming är en populär webbserie som följer olika fighters som tränar på Phuket top team i Thailand. De har haft avsnitt med flera kända fighters som Cristiane Cyborg, Robert Lisita och Gesias Cavalcante.

Serien Phuket dreaming är redan inne på sin andra säsong och detta avsnittet är det femte. I detta avsnittet får vi följa UFC-fightern Ian Entwistle (9-2), franska mmaveteranen Moise Rimbon (22-10) och några andra av deras fighters när de åker iväg och tävlar i Taiwan.

Entvistle är en brittisk fighter från Lancashire. Lancashire är även där Catch as catch can brottningen har sitt ursprung och det är något han tränat för att bli en bättre mma-fighter. Han är främst en grappler och har vunnit de flesta av sina matcher på submissions. Hans senaste match vann han på sin favoritteknik Heel hook.

Rimbon är en fransk mmaveteran som tävlat runtom i världen på galor som M-1, Pancrase och Sengoku. Han har bland annat mött Antonio Rogerio Nogueira (21-6) och Ricco Rodriguez (53-23). Han bor numera i Thailand och därifrån får vi följa hans träning.

Avslutningsvis åker flera från gymmet iväg för att tävla på Pro FC 10 i Taiwan där de visar höjdpunkterna från deras matcher.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
6 Kommentarer
 • Mike_Maniac
  14 July 2015 at 06:58

  Skön webbserie det här!
  Om man ska vara petig med detaljer så ägde pro fc 10 rum i Taiwan (och inte i Korea), däremot var en motståndare korean…

  • Mmanytt-Nikke
   14 July 2015 at 07:02

   Helt rätt jag blandade ihop dem med koreanska Road FC från Korea som de tidigare filmat från.

   • Mike_Maniac
    14 July 2015 at 08:47

    Där ser man. Hittade det här klippet med lite scener från Korea:
    https://www.youtube.com/watch?v=JjgjpFfGht4

    Vet du om det finns något avsnitt med mer Koreascener? (Var i Korea för några år sedan, vore kul å se om man känner igen några miljöer)

    • Mmanytt-Nikke
     14 July 2015 at 09:27

     Kan inte svara helt på det. Utöver det som finns ovan så känner jag inte till något annat sådär på rak arm. Jag vet att det regelbundet har fighters som går match i Korea men tveksam på om de filmat något mer. Fast jag gillar serien och kan ju rekommendera alla avsnitt + “föregångaren” Aim for the highest med Andrew Leone.

     • Mike_Maniac
      14 July 2015 at 11:30

      Ja, skön serie. Såg några tidiga avsnitt för längesedan, men glömde bort den. Ska plöja igenom hela sviten, tack för tipset. Kanske något mera koreaklipp passerar min väg :)

 • Headown
  15 July 2015 at 01:01

  Det går bra för Huerta även utanför buren. (: Mr sports illustrated.

 • Svara