Se Donald “Cowboy” Cerrones BRUTALA knockout mot Matt Brown!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Spännande kriget avgörs med klockren huvudspark ✅ Se den brutala knocken här!

Den tionde december 2016 gjorde veteranerna Donald Cerrone och Matt Brown upp i en spännande welterviktsdrabbning på UFC 206 i Toronto, Kanada. Matchen kom att bli ett jämnt krig som fick ett plötsligt avslut i den tredje ronden – då “Cowboy” prickade Brown med en klockren huvudspark som omedelbart knockade “The Immortal”.

Se den brutala knocken i videon ovan!

Återvänder till buren i helgen – går huvudmatch på UFC Austin

Sedan vinsten över Brown har Cerrone haft det tufft med tre raka förluster, varav två via T/KO. I helgen kommer han återvända till buren och försöka bryta förlustsviten när han ställs mot topp 15-rankade Yancy Medeiros.

Cerrone och Medeiros gör upp i huvudmatchen på UFC Fight Night 126: Cerrone vs. Medeiros (även kallad UFC Austin), som äger rum i Austin, Texas, under natten till måndag svensk tid.

RELATERAT: UFC Fight Night 126: Cerrone vs. Medeiros – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

Kategorier
Donald CerroneSenaste NyttUFC Fight Night 126

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...