Se presskonferensen efter UFC 258 – live här på MMAnytt

✔ Se vad Dana White, Kamaru Usman och andra har att säga efter helgens UFC-gala

UFC 258 fick nyss av stapeln och nu kan du se galans presskonferens live på MMAnytt.

Huvudmatchen bestod av en titelmatch i weltervikt mellan den regerande mästaren Kamaru Usman och den forne lagkamraten Gilbert Burns. I den delade huvudmatchen ställdes Maycee Barber mot Alexa Grasso i ett stråviktsmöte. Utöver det återvände den forne titelutmanaren Kelvin Gastelum mot Ian Heinisch i en måstematch.

Trots en stark inledning från Burns började Usman sakta vända matchen stående. Efter att ha sänkt sin motståndare i den andra ronden inledde Usman den tredje ronden genom att genast sänka Burns och avslutade med slag kort därefter.

Grasso skrällde i den delade huvudmatchen genom att besegra den lovande talangen Barber via domslut. Gastelum återvände till segerkolumnen med en poängseger över Heinisch – det var Gastelums första seger på över två år i UFC.


HETAST JUST NU


Se vad Usman, Grasso och Gastelum har att säga efter nattens segrar. Dessutom kommer UFCs vd Dana White att dela med sig av sina tankar och åsikter kring UFC 258.

UFC 258: presskonferens

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara