Se presskonferensen efter UFC Fight Night: Edwards vs Muhammad live!

✔ Vad betyder det kontroversiella avslutet för chansen om bältet?

Presskonferensen efter UFC Fight Night Edwards vs Muhammad visas som vanligt live här på MMAnytt. Galan som nyligen avslutades gick av stapeln i UFC Apex Center i Las Vegas.

I huvudmatchen fick vi se Leon Edwards göra sitt återtåg efter 1,5 års frånvaro mot Belal Muhammad.

Tyvärr slutade den matchen i ett antiklimax då Edwards oavsiktligt petade Muhammad i ögat så pass illa att matchen fick stoppas i andra ronden. Innan dess hade Edwards haft vissa framgångar ståendes i första ronden.

I den delade huvudmatchen möttes de lätta tungviktarna Misha Cirkunov och Ryan Spann. Där lyckades Spann avsluta Cirkunov med slag redan i första ronden.

Total avslutades te matcher med knockout i rond ett. Det var med andra ord ingen brist på action i galan som helhet även om huvudmatchen blev en besvikelse.

Men huvudmatchen var heller inte den enda som slutade i kontrovers. Tidigare under kvällen mötte Eryk Anders britten Darren Stewart. Den matchen slutade också i no contest efter att Anders träffat Stewart med ett otillåtet knä.


HETAST JUST NU


UFC Fight Night: Edwards vs Muhammad: Presskonferensen

Se Edwards berätta om sina tankar om det kontroversiella avslutet i presskonferensen efter galan. Hör också Dana White prata om sina tankar kring det som hände.

Kategorier
Belal MuhammadLeon EdwardsSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara