Sean O’Malley gör det – knockar Thomas Almeida BRUTALT!

✔ Vinner på knockout i tredje ronden ✔ Kunde troligtvis vunnit redan i första

Sean O’Malley tog hem en imponerande vinst över Thomas Almeida under helgens UFC-gala. O’Malley återgår därmed till vinstkolumnen efter att ha åkt på sin första förlust i augusti förra året mot Marlon Vera.

“Sugar” Sean var nära på att avsluta Almeida redan i första ronden då han överrumplade honom efter en grym huvudspark. O’Malley trodde att han vunnit och gav därmed brasilianaren en chans att återhämta sig. I tredje ronden fick han dock till avslutet.

Avslutet blev en smula kontroversiellt då Almeida först hamnade på backen. Den här gången tänkte O’Malley inte chansa med att gå därifrån utan landade en brutal smäll som knockade Almeida medvetslös. Röster hördes för att domaren borde ha brutit matchen innan.

O’Malley avancerar därmed till 5-1 i UFC och 13-1 som proffs.


HETAST JUST NU


Almeidas fjärde förlust i rad

Helgens förlust blir extra tuff för Almeida då han gick in i matchen med 0-3 i senaste tre matcher. Med fyra förluster i rad är det tveksamt om brassen får en ny chans i organisationen.

Se O’Malleys segerdans i klippet nedan

Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara