Sean O’Malley gör en Nate Diaz – tar upp sin joint i livesändningen

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Cannabisentusiasten "Sugar" Sean O'Malley går i Nate Diaz fotspår ✅ Här tar den stigande stjärnan upp sin spliff - mitt i direktsändningen under UFC on FOX 29

I februari skapade UFC-stjärnan Nate Diaz rubriker när satt i publiken under UFC Fight Night 126. När han möttes av kameran så svarade Diaz nämligen med att ta upp en joint och låtsas tända den.

Nu går den lovande talangen Sean O’Malley i Diaz fotspår. O’Malley, som likt Diaz är känd som en stor cannabisentusiast, syntes i bild tillsammans med Mackenzie Dern under nattens UFC on FOX 29 – och passade då på att ta upp en färdigrullad spliff mitt i direktsändningen.

Kolla in videon nedan!

Cannabis må vara olagligt och tämligen kontroversiellt i Sverige, men den allmänna inställningen till drogen ser helt annorlunda ut i andra delar av världen där cannabisbruk ofta ses som något helt normalt.

I den amerikanska delstaten Arizona, där nattens UFC-gala ägde rum, är medicinsk cannabis tillåten.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara