Sean O’Malley är ödmjuk inför UFC 280: Petr Yan blir min svåraste match!

✔ "Jag är så exalterad över det här, jag kan nästan inte tro att det är sant" ✔ Den forne UFC-mästaren kommenterar också toppmatchen!

UFC-stjärnan Sean O’Malley (15-1 MMA, 7-1-1 NC UFC) är självsäker inför matchen mot den forne mästaren Petr Yan (16-3 MMA, 8-2 UFC) på UFC 280 den 22 oktober. O’Malley har varit öppen med att han inte hade någon större lust att möta topprankade fighters i UFC innan han skrev på sitt nya superkontrakt. Nu när kontraktet är påskrivet och 27-åringen är rankad så tar O’Malley sig an sin största utmaningen någonsin, i ryssen “No Mercy” Yan.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag är så exalterad över det här, sade O’Malley på ESPN-showen “DC & RC”. Jag kan nästan inte tro att det är sant, att det händer. 

– Jag har förberett mig för det här länge. Jag har känt att jag är kapabel till att möta dessa killar under en lång tid, jag fick bara inte möjligheten. Pedro var den första killen i topp-10 som jag fick möjlighet att gå match mot. I mina ögon känner jag att jag vann den matchen, jag dominerade, jag blev inte träffad en enda gång. Så det är perfekt. Jag är bara så exalterad över att dela med mig om detta. Det är första gången som jag är underdog i en match, vilket är supercoolt.


HETAST JUST NU


Sean O’Malley anser att Yan är hans tuffaste test hittills!

Trots att O’Malley är självsäker på att han kommer vinna över Yan på UFC 28o, så är han ödmjuk inför matchen. Yan anses av många inom MMA-världen som bantamviktsdivisionens bästa boxare. Det är ingen hemlighet att 27-åringens styrkor ligger i hans kickboxning, och den unga superstjärnan förväntar sig ett stående krig.

– Petrs vinst mot Jose Aldo var en av mina favoritmatcher med Petr Yan, så att gå in och möta en kille som honom är spännande. Det är motiverande och det är den största matchen i bantamviktsdivisionen just nu. Jag tror att det är en större match än Aljo vs. TJ (Dillashaw).

– Det kommer att bli en superintressant match. Han säger att han är en mästare på boxning. Jag ser mig själv som en striker på väldigt, väldigt hög nivå. Det är den bästa killen jag någonsin har mött, helt klart. Jag tror att jag kommer vara bättre än Petr den 22 oktober.

Även Yan kommenterade den kommande matchen men var mer fåordig.

– Jag kommer låta nävarna sköta snacket, kommenterade Yan.

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Petr YanSean O'MalleySenaste NyttUFC 280

Svara