Sean O’Malley om Paddy Pimblett: “Han har blivit fet som fan”

✔ Paddy "The Fatty" ✔ "Är hellre fet och glad"

UFC bantamviktare och stjärna Sean O‘Malley har på senare tid hamnat i en tvist med det senaste stjärnskottet och lättviktaren Paddy Pimblett – rätt underligt med tanke på att de fajtas i helt olika viktklasser!

O’Malley har bland annat kritiserat Pimbletts dramatiska förändring i fysiken efter hans UFC-debut. Enligt O’Malley har Pimblett “blivit fet som fan” sedan segern mot Luigi Vendramini i september – en match som han vann med en spektakulär knock för att därefter leverera en klassisk intervju med kommentator och tidigare mellanviktsmästare Michael Bisping.

Pimblett har sina rötter i Liverpool, och med en charmig “scouser”-dialekt hävdade han efter matchen att “scousers” inte kan knockas. Det är helt enkelt omöjligt! Men för denna scouser blev det nästan game over i början av matchen mot Vendramini. Trots tidig motgång lyckades Pimblett överleva och leverera det han utlovat: en knock redan i första ronden.

Foto av Jeff Bottari/Getty

Det här sade O’Malley om Pimblett på sin podcast nyligen:

Han har blivit fet som fan, sade O’Malley. Såg du det? Han har blivit fet som fan. Han har blivit stor, men han sa att han har en till match inbokad och det är inte mot den där (Jared) Gordon snubben. Jag undrar vem det är.

 


HETAST JUST NU


För Paddy “The Baddy” är vikten inget problem

Efter segern firade Pimblett med sitt team i Las Vegas, där han själv förklarar att han ätit hela berg av snabbmat. Därefter återvände han till Liverpool och tog en semester tillsammans med sin partner, vilket även det förstås påverkat vikten!

O’Malley är inte den enda som riktat skarp kritik mot Pimbletts vikt, men Paddy “The Baddy” själv tycker inte att det är ett problem. Såhär svarar han på kritiken:

Alla kommenterar ständigt s*** som “Paddy The Fatty” och jag är typ ja, jag tycker om att vara fet. Jag gör det. Jag är hellre fet och glad än rippad och eländig 24/7… men, grabben, det jag säger är att dessa människor som är i form bara 24/7 hela året runt. Typ grabben gå och njut av ditt liv. Du njuter inte av det där. Sluta hålla på och låtsas att du njuter av den livsstilen när du (skulle gjort vad som helst) för en kaka.

 

Har Sean O’Malley rätt – är vikten ett problem för Paddy Pimblett?

 


Bellator 268 med Karl Albrektsson – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför Bellator 268!

Bellator 268 den 17:e oktober lovar mycket spänning för MMA-fans! Bland annat får man se Vadim Nemkov möta Julius Anglickas i huvudmatchen. Nemkov besegrade nyligen tidigare UFC-fighter Ryan Bader och är nu redo att försvara sin lätt tungviktstitel.

Tittar man på oddsen ser det inte lovande ut för Anglickas: 1.30 för Nemkov (Betsafe) och 3.20 för underdog Anglickas (Bethard). Vem vet – kanske lyckas Anglickas överraska oss alla?

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Paddy PimblettSean O'MalleySenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...