Sean O’Malley skryter – knockade UFC-kollegan i gymmet!

✔ Får bitskt svar på tal: "Jag redo att fajtas mot honom!"

Det är dålig stämning mellan UFC-kollegorna Sean “Sugar” O’Malley och Alexandre Pantoja. O’Malley hävdar nämligen att de sparrats och att han knockade brasilianaren – i gymmet!

En oskriven regel är att man inte skryter eller går ut med uppgifter i media om vad som händer under träning mot andra fighters. Denna regel bröt O’Malley i en av sina podcasts och det togs inte emot positivt från Pantoja.

Enligt O’Malley ska han ha avslutat flugviktaren Pantoja för några år sedan när de tränade tillsammans i Arizona på gymmet MMA Lab.

– Jag knockade Pantoja när vi sparrades under en träning i det gamla Labbet. Henry Cejudo stod bredvid och skrek åt mig att jag skulle lugna ner mina slag.

– Mitt matchfacit som proffs var 3-0 och Pantoja skulle göra sin debut i UFC. Han var mitt i sitt träningsläger och i god form när han började snacka med mig. Det slutade med att jag avslutade honom!


HETAST JUST NU


Pantoja fick reda på vad Sean O’Malley sagt

När Pantoja fick höra vad “Sugar” sagt om deras träning hade han en hel del att säga om de uppgifter som kommit fram angående deras sparring.

– Jag lärde mig tidigt att man inte pratar om vad som händer under träning. Vill man säga något gör man det mellan varandra. Jag hade gjort en 15 timmar lång flygresa dagen innan jag klev in på gymmet och sparrades mot O’Malley.

– Min vikt var endast 61 kilo och jag kom dit för att träna. Jag tränade hårt och spöade han och hans grabbar på gymmet. Jag tror inte O’Malley skulle våga att åka till Brasilien och glida in på mitt hemmagym efter en lång resa och sparra.

Enligt Pantoja ska han gjort bättre ifrån sig i den sista ronden och är även villig att gå upp en viktklass för att möta “Sugar”.

– Ska jag berätta vad som hände i sista ronden? Jag kontrollerade han på marken och mitt tips till Thomas Almeida är att bara kasta ner han i backen och han är chanslös. Om O’Malley vill utmana mig så är jag redo att fajtas mot honom i bantamvikt.

Pantoja var senast i buren den 6 februari då han tog hem ett enhälligt domslut över UFC-debutanten Manel Kape. Han är nu 2-2 under sina fyra sista matcher.

O’Malley bokades nyligen in för sin retur till oktagonen den 27 mars. Han förlorade sin senaste match mot Marlon Vera via TKO, vilket också markerade karriärens första förlust.

Kategorier
Alexandre PantojaNyheterSean O'MalleySenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara