Sean O’Malley säger att han fortfarande är obesegrad: “Jag dominerade!”

✔ "Jag förlorade inte ett skit" ✔ Ex-mästaren: "Skicka tillbaka den där smutsiga topsen till Contender Series"

Stjärnskottet Sean O’Malley må ha förlorat sin senaste match mot Marlon Vera, men i sitt eget huvud är han fortfarande obesegrad.

“Sugar” Sean luftade på nytt sina tankar kring UFC 252 på sin podcast. Det var i slutet på första ronden som han drog på sig en skada som blev början till slutet.

“Chito” Vera drog full nytta av situationen och regnade ned armbågar och slag över O’Malley innan matchen stoppades med 20 sekunder kvar på ronden.

–  Vann [Marlon Vera]? Ja! Är jag obesegrad? Ja, mentalt. Jag är 12-0. Jag förlorade inte ett skit. Jag dominerade den matchen. Jag kände mig överlägsen ända tills min fot slutade fungera.

– Jag förstår att jag förmodligen låter dum, men det är ok. Titta på mig, jag är inte så smart.


Relaterat


Vad står näst för “Sugar” Sean O’Malley?

Trots sin senaste förlust så fortsätter 25-åringen att vara en av de mest omtalade kämparna i UFC. Det svidande nederlaget har också gjort att O’Malley fortsätter vara ett hett samtalsämne som rör upp känslor.

De före detta mästarna Cody Garbrandt och Henry Cejudo är två av O’Malleys kritiker. “Tripple C” Cejudo tog till sociala medier för att ge “Sugar” Sean ytterligare en känga för hans senaste uttalande.

Cejudo föreslog att O’Malley skickas tillbaka till Dana White’s Tuesday Night Contender Series, där han fick sitt genombrott.

 – Dana White, jag har ett förslag. Kan vi skicka tillbaka den där smutsiga topsen till [Contender Series]?

Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara