Sean O’Malley vill ha match mot boxningsmästaren – “som McGregor-Mayweather”

✔ "Det är en massiv match"

Bantamviktaren Sean O’Malley är på god väg att erövra viktklassen, med sina tre raka vinster i en av de mest konkurrenskraftiga divisionerna i UFC. Han är för närvarande tolfterankad i bantamvikt, efter knocken mot Raulian Paiva på UFC 269.

UFC-stjärnan har tidigare angivit McGregor som sin största inspiration i sporten, och ter sig även vilja följa i irländarens fotspår genom att ta sig an en supermatch i boxning. O’Malley har nämligen planer på att möta den flerfaldiga boxningsmästaren Gervonta Davis i framtiden.

Davis är en framgångsrik boxare som innehar lättviktstiteln i WBA:s lättviktsklass. Han lämnade även ifrån sig super fjäderviktstitlarna i IBF och WBA i augusti. Boxaren är ett stort namn i sporten, eftersom han är Floyd “Money” Mayweathers lärling och, i viss utsträckning, efterträdare.

Davis har dessutom hintat om en MMA-match tidigare, vilket O’Malley inte tror kommer utspela sig riktigt som boxaren har tänkt.

– När han sa att han är från ghettot, och att han (skulle brottas som det), sade O’Malley på podcasten Full Send. Det är fan det roligaste jag hört. Om han faktiskt ville grappla med någon, som han sa, så skulle han komma till MMA. Om han tog en fucking lektion på ett amatörgym, skulle han nog reagera typ “fan, jag skulle aldrig kunna göra så”. Det är roligt att se hur fråntagen verkligheten han är att han tror att han kan gå in i en MMA-match och vara framgångsrik mot en elit fighter.


HETAST JUST NU


Sean O’Malley tror inte att Davis vågar sig på en MMA-match – siktar istället på en boxningsmatch!

O’Malley tvivlar starkt på att Davis vågar sig på en match i MMA, men erkänner att han är intresserad av en boxningsmatch mot mästaren. Stjärnan anser att hans unika fotarbete och vassa boxning kan medföra problem för Davis. En match mot Davis kan, åtminstone enligt O’Malley, komma att bli minst lika stort som Conor McGregor vs. “Money” Mayweather, men först behöver de samla på sig några vinster till.

– För mig att fajta Davis, det är en massiv match någon gång i framtiden, sade O’Malley. Det är en match som Mayweather-McGregor om (allt löser sig). Vi har inte gjort tillräckligt än – han har inte gjort det Mayweather har gjort, och jag har inte gjort det McGregor har gjort. Men om det fortsätter som det gör… Jag ser inte att min karriär utspelar sig annorlunda, jag kommer åka upp. Jag kan även föreställa mig att han slår folk (framöver). Det skulle kunna vara en massiv boxningsmatch i framtiden.

Något som kan sätta en käpp i hjulet för O’Malleys planer är Davis problem med lagen. Boxaren har gripits flertalet gånger anklagad för misshandel, och riskerar dessutom upp till sju års fängelse för en smitningsolycka i mars 2021, då fyra personer ska ha behövt åka till sjukhus.

Tror du att O’Malley har en chans mot Davis i en boxningsmatch?

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...