Sean Shelby poserar med Al Iaquinta: “Han är snart tillbaka i oktagonen”

Al Iaquinta hamnade i luven med UFC och valde sedan att bryta med organisationen för att kunna satsa på en karriär som mäklare. Nu säger dock UFCs matchfixare Sean Shelby att “Raging Al” snart kan vara tillbaka.

“Raging” Al Iaquinta (12–3–1) har inte stigit in i buren sedan han tog hem en skandalomsusad vinst över Jorge Masvidal (32–11) i april 2015.

Efter det hamnade han i bråk med UFC som slutade med att han drog sig ur sin inbokade match mot Thiago Alves (21–11) under UFC 205.

Iaquinta meddelade att han pensionerat sig från sporten och var öppen med sina problem med UFC för bland annat sin låga lön. Nu ser det dock ut som att de kommit till en överenskommelse då matchfixaren Sean Shelby poserar ihop med bland annat Iaquinta och skriver att “Raging” Al snart kommer vara tillbaka:

 

Vem skulle du vilja se Iaquinta möta härnäst?

 

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara