Sean Strickland skickar våldsamt & svordomsfyllt meddelande till Luke Rockhold

✔ "Jag kommer se dig i parkeringsplatsen, och jag kommer gå fram till dig..."

Den kontroversiella mellanviktaren Sean “Tarzan” Strickland är redo för att göra upp med Luke Rockhold – både i och utanför buren.

Tidigare i veckan blev det klart att den forne mellanviktsmästaren Rockhold bokats för återkomst till UFC efter två års frånvaro. I ett något överraskande drag bokades Rockhold mot Strickland – en förvisso rankad, stigande talang men även ett betydligt mindre känt namn än vad många hade förväntat sig.

Rockhold var tydlig med att han knappast bubblade med förväntan över matchningen. Han kallade även Strickland för en “jävla nolla”.

— De erbjöd mig faktiskt Sean för ett tag sedan, sade Rockhold. Jag var bara inte intresserad eftersom han är en jävla nolla. Det var inte den matchen jag ville ha. Den kändes inte vettig. Ingen kände till honom, och jag sket fullständigt i honom.

Strickland, som är känd för udda och kontroversiella uttalanden, var minst sagt upprörd över Rockholds uttalande.HETAST JUST NU


Strickland till Rockhold: “Hade tagit straffet bara för att få smälla till dig”

I en video släppt på Instagram talade Strickland till Rockhold på samma kontroversiella och våldsamma sätt som “Tarzan” väckt uppmärksamhet för.

– Alla dessa grejer de må vara sanna, sade Strickland i en video på sin instagram. Men låt mig säga en sak: du och jag må aldrig fightas. Jag bryr mig inte om att tävla i bur för egoistiska skäl. Jag gillar att få betalt för saker som jag tycker om att göra. Men låt mig säga dig en jävla grej: du kan inte bo i närheten av mig och snacka skit och inte förvänta dig att jag kommer smälla till dig i ansiktet. Vi behöver inte fightas, det är lugnt. Men jag kommer stöta på dig på [gymmet].

– Jag kommer se dig i parkeringsplatsen, och jag kommer gå fram till dig och smälla till dig i  ditt jävla ansikte, och du verkar som den sortens fitta som golar loss och ringer snuten. Men du är en så självgod, kaxig jävel att jag nog hade tagit straffet bara för att få smälla till dig och se ditt jävla huvud studsa från marken. Så än en gång: vi behöver inte fightas. Men snacka inte skit för om jag ser dig igen kommer jag smälla till dig i ditt jävla ansikte.

Strickland sitter för tillfället på en åttondeplats i UFC:s ranking. Han har också radat upp fem segrar i divisionen över bland andra Krzysztof Jotko och senast Uriah Hall.

Trots sin skickliga fighting är det hans kontroversiella uttalande som väckt uppseende. Han har bland annat liknat MMA-fighters till prostituerade och sagt att han längtar efter att döda någon i oktagonen.

Rockhold har å andra sidan förlorat tre utav sian fyra senaste matcher – alla nederlag via brutal knockout. Sist han var aktuell testade han att flytta upp till lätt tungvikt och ställdes mot den numera regerande UFC-mästaren Jan Blachowicz. Rockhold var nära på att bli avslutad i den första ronden men blev sänkt av ett hårt slag i den andra istället.

Sean Strickland vs Luke Rockhold – vem vinner?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...