Senaste nytt: Andersons UFC-debut inställd – “Cyborg” får ny motståndare

Det står nu klart att Cristiane "Cyborg" Justino inte längre kommer att möta den dåvarande Invicta FC-mästarinnan i fjädervikt Megan Anderson. Det blir istället Invicta FCs bantamviktsmästarinna Tonya Evinger som får titelchansen.

UFC 214 den 29 juli var tänkt att bjuda på en efterlängtad titelmatch i fjäderviktsklassen mellan Justine “Cyborg” Justino och den dåvarande Invicta FC-mästarinnan i fjädervikt Megan Anderson.

Det står nu klart att Anderson dock inte kommer att kunna delta då hon genomgår personliga svårigheter.

Såhär skrev Invicta FC-mästarinnan på Twitter:

ANNONS

Cyborg möter Tonya Evinger

Samtidigt som nyheterna om Anderson har släppts så meddelar UFC även att det blir en annan Invicta FC-mästarinna som hoppar in som ersättare, bantamviktsmästarinnan Tonya Evinger.

Evinger har inte förlorat sedan 2011 och har sedan dess gått elva matcher varav hon vunnit tio och fått en match ogiltigförklarad efter ett domarfel.

 

Vad tycker du om “Cyborg” vs. Evinger?

 

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 214

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...