Conor McGregor i ny jätteskandal – gripen utomlands!

✔ Häktad under lyxsemestern ✔ Allvarliga anklagelserna

Conor McGregor är på nytt i blåsvädret. Enligt AFP (Agence France-Presse) så har “The Notorious” blivit gripen, anklagad för sexuella trakasserier och blottning under semestern på lyxön Korsika utanför Frankrike.

Den före detta dubbelmästaren skulle ha startat en 180 km-lång segling med sin yacht men kommer nu att behöva ställa in sina planer.

– Efter ett klagomål som inlämnades den 10 september, för handlingar som kan beskrivas som försök till sexuella övergrepp och blottning, så blev Conor Anthony McGregor föremål för en utfrågning av gendarmeriet, meddelade åklagarmyndigheterna i ett uttalande till AFP

McGregor har befunnit sig i området under en längre tid för att förbereda sig inför seglingen. Han är där med sin familj och fick nyligen besök av UFCs antidoping-partner USADA och lämnade ett drogprov.


SENASTE NYTT: Conor McGregor försatt på fri fot: “Förnekar starkt”


Relaterat:

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...