Foto: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Senaste nytt: Conor McGregor har fått boxningslicens beviljad i Kalifornien

Det ser ut som att lättviktsmästaren Conor McGregor har stora planer inför 2017. Den irländska slagskämpen kommer hålla sig borta från kampsport minst till maj 2017 men har nu en godkänd boxningslicens i Kalifornien.

Det har varit ovanligt tyst från Conor McGregor sedan det stod klart att UFC tagit fjädervikstbältet ifrån honom. Nu kommer det dock rapporter som insinuerar andra planer hos McGregor.

MMAnytt.se kan nu genom säkra källor rapportera att irländaren fått en boxningslicens beviljad av California State Athletic Comission:

Det har länge varit tal om McGregor i en boxningsring men få saker har blivit materialiserade, fram tills nu.

 

Förutom Mayweather – Vem vill du se McGregor möta i ringen?

 

Omslagsbild: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Z-Klistrad artikelz-Senaste Nytt
8 Kommentarer
 • Holythe83
  1 december 2016 at 09:10

  Haha snacka om att Dana måste vakna upp med en del huvudvärk idag.

 • Picknickname
  1 december 2016 at 10:05

  Skulle inte bli förvånad om han hoppade på tåget i boxning istället. Lyckas han där är pengarna på en annan nivå. Konstigt nog med tanke på hur stort MMA blivit… Tror UFC kommer få stora bekymmer att behålla sina mjölkkossor framöver tack vare det uppenbara att dom utnyttjat sina fighters och betalat för dåligt så länge…

  • p.MAX9999999
   1 december 2016 at 10:53

   Haha ja jävlar vad Conor kommer tjäna pengar i framtiden efter han förlorat mot Floyd/Pac, när han blir totalskolad i 12 ronder av en boxare som inte ens har en wikipediasida :D. Tror det är smartare att satsa på det han är bra på, MMA, men istället få en större del av den kakan :)

   • Picknickname
    2 december 2016 at 03:22

    Räcker nog med en match mot någon av dom två och där med en förlust så har han tjänat mer pengar än han kommer göra under hela sin karriär i MMA… Efter det kan han ju hoppa tillbaks till MMA om han nu skulle vilja det!? Är fullt medveten om att han skulle bli totalt utboxad!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  1 december 2016 at 10:47

  Kan det här leda till en fight mot Floyd utan att ufc kan göra något åt saken? Om det kan det då vore det det bästa! Ufc får inte ett öre och Conor drar in 100 miljoner dollar. Det skulle vara underbart.

 • Headown
  1 december 2016 at 12:50

  Vad är oddsen att jag samma dag får tillåtelse att spela innebandy på Nilen?

 • Svara