Senaste nytt: “Cyborg” vs. Holly Holm klart för UFC 219

Det står nu klart att "Cyborg" kommer att göra upp med den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm under UFC 219

UFC har precis utannonserat att en titelmatch i fjädervikt kommer att äga rum under UFC 219 den 30 december. Det är den nyligen krönta fjäderviktsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino som kommer att göra sitt första titelförsvar mot den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm.

Inte förlorat sedan 2005

Det blir “Cyborgs” fjärde UFC-match sedan hon debuterade för organisationen i maj 2014. Hon har sedan dess avslutat Leslie Smith, Lina Länsberg och nu senast Tonya Evinger där hon också vann fjäderviktsbältet.

Med sin senaste vinst förlängde “Cyborg” sin vinstsvit till nitton raka men en av hennes vinster från blev 2011 blev ogiltigförklarad efter att den brasiliansk-amerikanska atleten testade positivt för steroider.

Holm har inte haft samma framgång den senaste tiden då hon nyligen bröt en förlustsvit på tre raka då hon avslutade Bethe Correia med en imponerande KO i juni. Holm blev namnet på allas läppar då hon i november 2015 knockade den dåvarande bantamviktsmästarinnan Ronda Rousey och fick titeln.

“Cyborg” vs. Holm är med största sannolikhet huvudmatchen under UFC 219, en gala som haft stora problem med att sätta ihop ett matchkort då bland annat Dominick Cruz tvingats ställa in sin match mot Jimmie Rivera på grund av en skada.

 

Kolla in matchkortet här!

 

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...