SENASTE NYTT: Khamzat Chimaev vs Leon Edwards ställs in – IGEN!

✔ Dana White: Ersättare är på gång!

Khamzat Chimaev och Leon Edwards kommer inte att mötas den 13 mars, det kan UFC-chefen Dana White bekräfta till ESPN. Anledningen är att Khamzat fortfarande dras med problem efter att ha insjuknat i Covid-19 i slutet av fjolåret.

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Khamzat vs Edwards skulle först ha tagit vid den 19 december 2020 men då testade britten Edwards positivt för viruset.

Matchen bokades sedan in inför 20 januari men då blev istället Stockholms-baserade Khamzat tvungen att ställa in huvudmatchen. UFC bokade in den efterlängtade welterviktsdrabbningen inför 13 mars men nu har även denna match blivit inställd.

 – Khamzat Chimaev lider fortfarande i sviterna av Covid, sade White. Det är något fel på hans lungor, de ger honom mediciner igen. [Sean Shelby, UFCs matchmäklare) är bokstavligen i det andra rummet just nu och försöker boka en ny match åt Leon Edwards.

– Det är så tråkig. Jag var så taggad. Det var en av mina favoritmatcher i år, fortsatte UFC-chefen. Det man måste titta på just nu är hälsan. Låt oss se till att [Khamzat] är frisk och att han får den bästa vården så att han återhämtar sig helt och hållet.


HETAST JUST NU 


Vad står näst för Khamzat Chimaev?

Khamzat har på rekordtid kommit att bli ett av UFCs hetaste namn. Han gjorde sin UFC-debut den 16 juli 2020 och var tillbaka redan 10 dagar senare med ytterligare en vinst.

Vinsterna skrev in honom i historieböckerna och följdes sedan upp med en KO-vinst över MMA-veteranen Gerald Meerschaert i september.

Han är nu rankad på femtondeplats i welterviktsklassen och hade han besegrat världstrean “Rocky” Edwards hade han varit i toppen av divisionen. UFC försöker nu boka upp Edwards mot någon annan, vilket betyder att Khamzat förlorar chansen att möta den talangfulla britten – åtminstone nu.

Den stora frågan är hur länge Khamzat kommer att ha problem med effekterna av Covid-19. Medan vissa personer inte påverkas alls så finns det andra fall där effekten varit förödande för personens hälsa.

Khamzat eller hans team har ännu inte kommenterat den inställda matchen.

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara