SENASTE NYTT: Mayweather vs. McGregor ser ut att bli av i augusti

Enligt Nevadas Atletiska Kommission kommer Mayweather promotions hålla ett event den 26 augusti på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Inget är officiellt än, men det kan vara så att vi fått veta datum och plats för den omtalade supermatchen i boxning mellan UFC:s superstjärna Conor McGregor och boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr (49-0 boxning).

Ett avtal mellan båda parter måste fortfarande nås, men det verkar som att matchen är närmre än någonsin tidigare. Sedan tidigare står det klart att McGregor redan skrivit under ett kontrakt för ett möte. McGregor är UFC:s lättviktsmästare och MMA-världens solklart största stjärna. Mayweather, en av boxningens största stjärnor och en av de bästa genom alla tider pound-for-pound, är obesegrad och gick officiellt i pension för två år sedan.

Enligt Nevadas atletiska kommissions (NSAC) hemsida är MGM Grand Garden Arena i Las Vegas bokat av Mayweather Promotions den 26 augusti.

Det verkar också som att matchen kommer att sändas på Showtime, som Mayweather slöt en exklusiv deal med före sin pension för nästan två år sedan.

Detta står att läsa på NSAC:s hemsida:

“Mayweather Promotions will promote a professional boxing event at the MGM Grand Garden Arena. This event will be televised on Showtime.”

Mayweather gick sina tolv senaste matcher på MGM, vilket gör arenan till det självklara valet för en supermatch mot McGregor.

Bara tidigare under dagen gick McGregor ut på sociala medier och teasade med att “något stort är på gång”:

 

 Har McGregor någon chans mot Mayweather?

 

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
9 Kommentarer
 • William Björk
  13 June 2017 at 09:19

  Frågan är om allt är ett stort skämt, väldigt tråkigt att folk har slutat kommentera på den här sidan också.. saknar några från Kimura här

  • Tommy Åkesson
   13 June 2017 at 12:08

   Ja. Det nya systemet var lite av en flopp på så sätt.

   • Headown
    14 June 2017 at 08:58

    Ja, tyvärr. Om samma funktioner skulle införas som Disqus hade så tror jag det hade underlättat. Några av funktionerna hade ju kunnat vara för användare att se hur många kommentarer det är för att locka fler besökare till artiklarna, och/ eller kunnat ge “upvotes”. Inte för att det för mig personligen spelar någon roll, men jag har märkt en stadig försämring när det kommer till antal kommentarer, vilket förstås är tråkigt.

 • William Björk
  13 June 2017 at 02:38

  Det handlar nog mest om alla skitsnackare som inte vill visa vad dom heter egentligen

 • Dennis Andersson
  13 June 2017 at 10:55

  vart är olof86? han har varit spårlöst försvunnen länge nu! :(

  • William Björk
   14 June 2017 at 09:54

   Jag är nyfiken på att se Qrille krokodil, Styrbjörn och fotbollen här, den där Erik är också kaxig

 • Pollo Frito
  16 June 2017 at 07:40

  Håll käften William, jag är kaxigast här. Lavetterat både fotboll och dom andra ett flertal gånger och fler ska det bli.

  • William Björk
   7 August 2017 at 01:20

   Du har t.om ett fejknamn här, det finns väl ingen som kan heta Pollo Frito

 • Pollo Frito
  16 June 2017 at 07:50

  Ja, vad är det för skitkommentar system dom infört och vad är det för cp fontbruk? Kan ge er lite gratis usability tips när jag ändå håller på. Nummer 1: Bruk ALDRIG bold på löptexter. Säg till praktikanten att göra om gör rätt. Och fjärna den där förbaskade jQuery-migrate, uppdatera allt. jQuery borde dött för flera år sedan i samband med att React och Angular kom.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...