SENASTE NYTT: Mayweather vs. McGregor ser ut att bli av i augusti

Enligt Nevadas Atletiska Kommission kommer Mayweather promotions hålla ett event den 26 augusti på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Inget är officiellt än, men det kan vara så att vi fått veta datum och plats för den omtalade supermatchen i boxning mellan UFC:s superstjärna Conor McGregor och boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr (49-0 boxning).

Ett avtal mellan båda parter måste fortfarande nås, men det verkar som att matchen är närmre än någonsin tidigare. Sedan tidigare står det klart att McGregor redan skrivit under ett kontrakt för ett möte. McGregor är UFC:s lättviktsmästare och MMA-världens solklart största stjärna. Mayweather, en av boxningens största stjärnor och en av de bästa genom alla tider pound-for-pound, är obesegrad och gick officiellt i pension för två år sedan.

Enligt Nevadas atletiska kommissions (NSAC) hemsida är MGM Grand Garden Arena i Las Vegas bokat av Mayweather Promotions den 26 augusti.

Det verkar också som att matchen kommer att sändas på Showtime, som Mayweather slöt en exklusiv deal med före sin pension för nästan två år sedan.

Detta står att läsa på NSAC:s hemsida:

“Mayweather Promotions will promote a professional boxing event at the MGM Grand Garden Arena. This event will be televised on Showtime.”

Mayweather gick sina tolv senaste matcher på MGM, vilket gör arenan till det självklara valet för en supermatch mot McGregor.

Bara tidigare under dagen gick McGregor ut på sociala medier och teasade med att “något stort är på gång”:

 

 Har McGregor någon chans mot Mayweather?

 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...