Foto: Mazdak Cavian

Senaste nytt: Tony Ferguson vs. Anthony Pettis på gång inför UFC 229

✅De före detta mästarna gör Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov sällskap i oktober

Det ser ut som att UFC 229 kommer att få sig ett rejält tillskott i form av Tony Ferguson vs. Anthony Pettis. Den före detta mästaren “Showtime” Pettis kunde avslöja på sociala medier att han kommer möta Ferguson under Las Vegas-galan som tar vid den 6 oktober, detta efter att MMA Junkie rapporterat att matchen var på gång. Ännu är inget officiellt men källor har bekräftat att båda parter muntligt kommit överens om att mötas.

UFC 229: Ferguson vs. Pettis

Ferguson och Pettis kommer att ryka ihop under samma gala som lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov kommer att försvara sitt bälte mot Conor McGregor, något som betyder att vi kan komma att få se ett väldigt annorlunda landskap i lättviktsklassen efter galan.

Ferguson har inte tävlat sedan han vann interimbältet genom att besegra Kevin Lee i oktober 2017 och har sedan dess dragit med skador som hindrat honom från att stiga in i buren. “El Cucuy” har tio raka vinster och återfinns på #2-plats i lättviktsdivisionen.

Pettis har i sin tur varvat förlusterna med vinster men återvände till vinstkolumnen med bravur då han i juli besegrade Michael Chiesa via submission.

 

Vem har du som vinnare?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 229

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...