SENASTE NYTT: Yoel Romero vs Anthony “Rumble” Johnson ställs in!

✔ Kan detta vara en möjlighet för "Kung" Karl Albrektsson?!

En av årets mest efterlängtade matcher har ställts in då Bellator nu meddelar att Yoel Romero inte klarat av sin läkarkontroll. 44-åriga Romero var inplanerad att möta Anthony “Rumble” Johnson som en del av Bellators lätt tungviktsturnering den 7:e maj.

I ett pressmeddelande meddelar Bellator att Romero nu blivit avlägsnad från turneringen och att de kommer att boka in Johnson mot någon annan “så fort som möjligt”.

 – Romero kommer att få möjligheten att återansöka om ett godkännande (från läkare) för att tävla under de kommande månaderna, meddelade Bellator. Vi ser fram emot att se honom göra sin Bellator-debut inom en snar framtid. Bellator planerar att boka om den efterlängtade matchen mellan Johnson och Romero vid ett senare tillfälle.

Bellator-chefen Scott Coker har tidigare sagt att Julius Anglickas kan komma att fungera som ersättare om någon skulle dra sig ur turneringen. Men även Bellator-svensken Karl Albrektsson har sagt att han är intresserad av chansen.

 – Kanske det, det är något att diskuteras, sade Albrektsson efter sin senaste vinst. Om jag får ett bra erbjudande så varför inte?HETAST JUST NU


Bellator ställer in Yoel Romero vs Anthony Johnson

Matchen skulle markera både Romeros och “Rumbles” debuter i Bellator efter flera år i UFC. “The Soldier of God” Romero gick skilda vägar med UFC efter närmare sju år i organisationen och utmanade om bältet vid tre tillfällen.

Han är dock inne i karriärens värsta svacka med endast en vinst på fem matcher. I sin senaste match besegrades han av mellanviktsmästaren Israel Adesanya i ett mycket kritiserad titelmöte.

“Rumble” återvänder i sin tur till buren efter fyra år borta från tävlan. I sin senaste match förlorade han ett titelmöte mot Daniel Cormier och beslutade sig att lämna sporten därefter.

Båda fighters har gjort sig kända för sin explosivitet, något som gjorde matchen till en av årets mest efterlängtade. Nu ser det ut som att fansen kommer att få vänta en stund till.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttYoel Romero

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...