Skakande uppgifter avslöjas – om knivmordet på Allstars-fightern

✔ "Allt var okej när jag gick därifrån"

På lördagsskvällen knivmördades den Londonbaserade Allstars-fightern Jahreau Shepherd på Black Prince Road i Kennington.

Som MMAnytt tidigare rapporterat så knivmördades Shepherd under lördagskvällen. Nu avslöjas ytterligare uppgifter om den tragiska händelsen som lämnat MMA-världen i chock.

Enligt källor så tog mordet vid under en grillfest där Shepherd firade sin 30-års dag tillsammans med vänner och familj. Bland annat Shepards mamma och yngre kusin Tanisha Shepherd var närvarande, men båda lämnade festen innan attacken tog vid.

 – Jag var på grillfesten tidigare under kvällen men gick därifrån eftersom jag har två små barn, sade Tanisha. Allt var okej när jag gick därifrån. Jahreaus mamma mår inte alls bra nu, hon är helt förkrossad.

– Jahreu var underbar. Han hjälpte alla och han gjorde allt han kunde för vemsomhelst. Han levde och andades kampsport. Jahreu såg verkligen fram emot att gymmen skulle öppnas efter karantänen och hade en match på gång.

Som tidigare rapporterat skulle Shepard flytta till Stockholm på heltid. Enligt uppgifter var han även aktuell för match på en kommande Brave-gala i Sverige.

Polis och sjukvårdare gjorde sitt yttersta för att försöka rädda Shepherd från att blöda till döds men han avled på brottsplatsen.

Kort efter attacken, som tog vid runt 10-tiden, ska en 26-årig man ha besökt sjukhuset med icke-livshotande skador. Polisen utreder nu ärendet men har ännu inte gjort några gripanden.

Foto via Jahreau Shepherd/Facebook


Relaterat:


Inga gripanden efter mordet på Allstars-fightern Shepard

Shepard, som gick under smeknamnet “Nightmare,” tävlade i welterviktsklassen och hade ett samlat matchfacit på 6-2. Med fyra raka vinster och titlar i bland annat den brittiska MMA-organisationen Contenders så spåddes Shepard en lysande framtid inom sporten.

30-åringen representerade Stockholmsklubben Allstars Training Center och sörjs av hela MMA-världen. Flera MMA-profiler har delat sin sorg på sociala medier, däribland Majdi Shammas, delägare på Allstars Training Center och UFC-fighter Darren Stewart.

 – Ord kan inte beskriva hur jag känner, skrev Stewart. Jag har inte slutat att gråta! Jag fick ett meddelande från min kusin och kunde inte tro det förrän jag såg hur alla skrev “Vila i Fred.” Det enda du ville var att lyckas inom MMA.

En GoFundMe-kampanj har startats för att hjälpa Shepards familj med begravningskostnader.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...