Skakande uppgifter avslöjas – om knivmordet på Allstars-fightern

✔ "Allt var okej när jag gick därifrån"

På lördagsskvällen knivmördades den Londonbaserade Allstars-fightern Jahreau Shepherd på Black Prince Road i Kennington.

Som MMAnytt tidigare rapporterat så knivmördades Shepherd under lördagskvällen. Nu avslöjas ytterligare uppgifter om den tragiska händelsen som lämnat MMA-världen i chock.

Enligt källor så tog mordet vid under en grillfest där Shepherd firade sin 30-års dag tillsammans med vänner och familj. Bland annat Shepards mamma och yngre kusin Tanisha Shepherd var närvarande, men båda lämnade festen innan attacken tog vid.

 – Jag var på grillfesten tidigare under kvällen men gick därifrån eftersom jag har två små barn, sade Tanisha. Allt var okej när jag gick därifrån. Jahreaus mamma mår inte alls bra nu, hon är helt förkrossad.

– Jahreu var underbar. Han hjälpte alla och han gjorde allt han kunde för vemsomhelst. Han levde och andades kampsport. Jahreu såg verkligen fram emot att gymmen skulle öppnas efter karantänen och hade en match på gång.

Som tidigare rapporterat skulle Shepard flytta till Stockholm på heltid. Enligt uppgifter var han även aktuell för match på en kommande Brave-gala i Sverige.

Polis och sjukvårdare gjorde sitt yttersta för att försöka rädda Shepherd från att blöda till döds men han avled på brottsplatsen.

Kort efter attacken, som tog vid runt 10-tiden, ska en 26-årig man ha besökt sjukhuset med icke-livshotande skador. Polisen utreder nu ärendet men har ännu inte gjort några gripanden.

Foto via Jahreau Shepherd/Facebook


Relaterat:


Inga gripanden efter mordet på Allstars-fightern Shepard

Shepard, som gick under smeknamnet “Nightmare,” tävlade i welterviktsklassen och hade ett samlat matchfacit på 6-2. Med fyra raka vinster och titlar i bland annat den brittiska MMA-organisationen Contenders så spåddes Shepard en lysande framtid inom sporten.

30-åringen representerade Stockholmsklubben Allstars Training Center och sörjs av hela MMA-världen. Flera MMA-profiler har delat sin sorg på sociala medier, däribland Majdi Shammas, delägare på Allstars Training Center och UFC-fighter Darren Stewart.

 – Ord kan inte beskriva hur jag känner, skrev Stewart. Jag har inte slutat att gråta! Jag fick ett meddelande från min kusin och kunde inte tro det förrän jag såg hur alla skrev “Vila i Fred.” Det enda du ville var att lyckas inom MMA.

En GoFundMe-kampanj har startats för att hjälpa Shepards familj med begravningskostnader.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...