Jon Jones (vänster) och Brock Lesnar (höger). Foto: Mazdak Cavian/Vince Cachero-MMAnytt

Skyhöga odds för Brock Lesnar i en superfight mot Jon Jones

Brock Lesnar öppnar som kraftig underdog inför den potentiella stormatchen mot Jon Jones.

De senaste dagarna har det varit en hel del skriverier kring en potentiell superfight mellan UFC:s lätt tungviktsmästare Jon Jones och WWE-stjärnan Brock Lesnar. Och efter helgens titelvinst gjorde “Bones” saken klar: detta är matchen han vill ha härnäst.

Oväntat nog verkar Lesnar – som tidigare vunnit tungviktsbältet i UFC men för närvarande är pensionerad från MMA – även han vara villig att ta matchen. Det dröjde nämligen inte alls länge innan han gick ut och besvarade utmaningen.

LÄS MER: Jon Jones utmanar Brock Lesnar – WWE-stjärnan svarar

ANNONS

Bra bit över tre gånger pengarna – om Lesnar vinner

Nu har oddsen släppts hos vår samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Där är det Lesnar som öppnar som kraftig underdog och ger hela 3.60 gånger pengarna vid vinst – medan Jones är storfavoriten med oddset 1.33.

Detta innebär alltså att du som bettar 1000 kronor på Lesnar får ut 3600 kronor vid vinst, medan samma insats på Jones ger 1330 kronor om det spelet skulle gå in.

Vem vinner den potentiella superfighten?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
2 Kommentarer
 • jense
  2 August 2017 at 07:16

  Makalöst vilka puckon som skriver på er FB 😂 “Han ska, han kommer” blabla men vi vet inget. En rimlig gissning är att när det väl blir match så skiljer det inte jättemycket i styrka, dels pga lesnar är 40 och jöns 30, och dela pga usada i 6 månader.

  Men tekniskt skiljer det enormt mycket. Tror inte matchen blir av ens.

  • jense
   2 August 2017 at 07:17

   OM det enskilt match ska där stå.

  Svara