Foto via Facebook/UFC

Snabba avslutet – knockar motståndaren med en spin kick!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Ännu ett brutalt avslut på UFC 224 i Brasilien! ✅ Elizeu Zaleski dos Santos knockar Sean Strickland med klockren snurrspark!

UFC 224: Nunes vs. Pennington pågår för fullt i Rio de Janeiro, Brasilien och nyligen fick vi se en spännande welterviktsdrabbning där hemmafightern Elizeu Zaleski dos Santos tog sig an amerikanen Sean Strickland.


RELATERAT: UFC 224: Nunes vs. Pennington – Livestatistik och Resultat


Matchen kom att få ett plötsligt avslut drygt tre minuter in i den första ronden – då Zaleski dos Santos prickade Strickland med en spektakulär snurrspark innan han regnade ner med stenhårda slag på marken och säkrade knockoutvinsten.

Se avslutet nedan!

UFC 224: dos Santos vs Strickland

Head! Kick!! Elizeu Zaleski dos Santos lives up to his Capoeira nickname at #UFC224!

Publicerat av UFC den 12 maj 2018

Detta var Zaleski dos Santos femte raka vinst och brasilianaren står nu med ett matchfacit på 19-5, varav 5-1 i UFC. Strickland står å sin sida med ett professionellt matchfacit på 19-3, varav 6-3 i UFC.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Elizeu Zaleski dos Santos besegrade Sean Strickland via KO (snurrspark och slag) i rond 1 (3:12).

Kategorier
Senaste NyttUFC 224

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...