Snoop Dogg utmanar också UFC-chefen Dana White: “Vad väntar du på?”

✔ Rapparen går emot UFC-chefen ✔ "Du säger att du har en miljon..."

UFC-chefen Dana White är beredd på att satsa en miljon dollar på boxning – ett vad som rapstjärnan Snoop Dogg är villig att ta.

Det var under ett framträdande i Mike Tysons podcast Hot Boxin’ with Mike Tyson som allt började. Boxningsmatchen mellan forne MMA-mästaren Ben Askren och YouTubestjärnan Jake Paul kom på tal och White avslöjade att han inte har höga förväntningar på Pauls prestation.

UFC-chefen förutspådde Askren som vinnare och gick även så långt som att hävda att han är villig att satsa en miljon dollar på Askren – något Paul nappade på.


HETAST JUST NU


Snoop Dogg utmanar Dana White

Nu har även Snoop Dogg, som är vän med Paul, nappat på Whites påstådda vad. Hip hop-ikonen nöjde sig dessutom inte med att slå vad om en miljon dollar – han ville höja insatsen.

– Hej Dana White jag ser att du tror på din kille (Ben Askren) som möter min grabb Jake, sade Snoop Dogg i ett inlägg på Instagram. .

– Du säger att du har en miljon? Du är UFC:s vd, mannen. Du har mer än en miljon. Satsa två miljoner så matchar vi det. Kom igen Dana, vad väntar du på?

– Ja, jag tror på Jake. Det är min grabb, det är min polare i matchen. Två miljoner, hör av dig, Dana White.

I dagsläget har White inte besvarat varken Pauls eller Snoop Dogg vadslagningar. Askren och Paul kommer mötas den 17:e april och anordnas av organisationen Triller – som styrde upp Mike Tysons framgångsrika comeback.

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara