Spana in postern för UFC 220: Miocic vs. Ngannou

Postern är officiell för det gigantiska eventet i Boston den 20:e januari.

Den 20:e januari gör UFC sin återkomst till Boston för UFC 220: Miocic vs. Ngannou. I huvudmatchen ställs regerande mästaren Stipe Miocic mot stjärnskottet från Kamerun Francis “The Predator” Ngannou.

Miocic blir vid ytterligare ett titelförsvar den första tungviktsmästaren någonsin att försvara sitt bälte mer än två gånger, en titel han nu delar med b.la. Cain Velasquez och Brock Lesnar.

Ngannou har sex raka vinster i UFC och knockade senast Alistair Overeem i december med en brutal vänsterkrok som lämnade holländaren stel som en bräda på marken.

Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir är delad huvudmatch

I den delade huvudmatchen möts regerande lätta tungviktsmästaren Daniel “DC” Cormier och den glödheta holländaren Volkan Oezdemir.

Oezdemir gjorde din debut i februari i år och har sedan den vinsten via delat domslut, vunnit två raka matcher på knockout.

Han möter nu “DC” som senast förlorade mot Jon Jones via brutal huvudspark och uppföljande slag på marken. När Jones sedan testade positivt för steroider, fick Cormier tillbaka bältet.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 220

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.