Spännande lättviktsmatch klar för UFCs Kansas-gala

✅ Två högt rankade lättviktare på gränsen till topp 15-rankningen är nu klara för att mötas

En toppmatch i lättvikt har nu blivit tillagd UFCs kommande gala i Wichita, Kansas. Enligt MMA-journalisten Farah Hannoun har UFC nu bokat ett möte mellan Beneil Dariush (15-4-1) och Drew Dober (20-8) för UFC Fight Night 146, också känd som UFC: Wichita och UFC on ESPN+ 4, som äger rum den nionde mars.

UFC har ännu inte officiellt bekräftat matchningen, inga andra matcher har annonserats av organisationen.

Topp 15-rankning nära för vinnaren

Dariush har tidigare hållit sig i divisionens övre skikt och har dessutom varit topp 15-rankad. Han vann sex utav sina sju första matcher i UFC, inklusive en imponerande knockoutvinst över Jim Miller, men har på sistone haft bekymmer i karriären med ett matchfacit på 3-2-1 i sina sex senaste matcher. Dariush har slagit bland andra James Vick och senaste Thiago Moises, men har också dragit på sig tunga knockoutförluster mot Alexander Hernandez och Edson Barboza.

Amerikanen Dober har haft något av en omvänd UFC-karriär, med endast en seger på sina fem första matcher i oktagonen. Sedan dess har dock vunnit fem utav sina sex senaste matcher, med en förlust mot Olivier Aubin-Mercier inklämd bland segrar över bland andra Josh Burkman och Jon Tuck.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara