Spela på BETHARD få upp till 1000 kr extra att spela för – MMAnytts kombo ger 7 gånger insatsen på UFC Vegas 44!

✔ Publikfavoriten Jose Aldo är underdog – trots att han sett riktigt vass ut i bantamvikt!

För UFC-fans blev det tyvärr ingen gala i helgen som gått, men denna helg arrangerar organisationen en riktigt spännande gala – särskilt för fans av fjäderviktslegendaren José “Junior” Aldo! Huvudmatchen blir nämligen ett bantamviktsmöte mellan publikfavoriten Aldo och den spännande fightern på framfart, Rob Font.

Sist man såg Font i buren lyckades han vinna ett dominant domslut mot den forna bantamviktsmästaren Cody Garbrandt. Fightern rider just nu en vintsvit om fyra raka vinster i viktklassen, däribland en vinst via TKO.

Aldo har sett minst lika vass ut på senare tid, trots en otroligt lång och lysande karriär på nacken. Fighterns enda förluster i karriären, åtminstone det senaste årtiondet, har kommit mot UFC-mästare – förutom ett kontroversiellt delat domslut mot Marlon Moraes i Aldos bantamviktsdebut.

För att slå Aldo behöver man alltså ligga snäppet över alla konkurrerande fighters, vilket är svårt att åstadkomma – särskilt med tanke på de förbättringar som Aldo lyckats implementera i sin fightstil på senare tid. Trots det är legendaren underdog inför denna match.

I den delade huvudmatchen får fans se två lovande lättviktare kollidera mitt i buren, då Brad Riddell möter Rafael Fiziev på galan. Både Riddell och Fiziev har liknande matchfacit (10-1) och har stora planer inom divisionen, men endast en av dem kan segra i helgen!

Bethard erbjuder nya spelare upp till 1000 kr i välkomstbonus!

Spelbolaget Bethard erbjuder just nu nya kunder en otroligt spännande välkomstbonus – med upp till 1000 kr i gratisspel! MMAnytts samarbetspartner Bethard vill göra det smidigt och enkelt för dig att rygga dina favoriter inför efterlängtade galor.

För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dig och därefter sätta in en mindre summa pengar i ditt sprillans nya spelkonto. Klicka på denna länk för att registrera ett konto och få upp till 1000 kr i gratisspel!

Kort guide till Bethards generösa välkomsterbjudande

I syfte att förenkla för dig som vill komma igång med Bethards välkomsterbjudande har vi på MMAnytt sammanställt informationen nedan kring hur du sätter igång. Det är enklare än du tror att få upp till 1000 kr i gratisspel inför helgens gala!

Såhär kommer du igång med bonusen från MMAnytts samarbetspartner Bethard:

 1. Registrera dig på Bethard genom att klicka på denna länk

 2. Hämta din välkomstbonus
 3. Gör en mindre insättning på 200 kr eller mer

 4. Få 100% bonus på din första insättning

Sätter du in 1000 kr får du alltså en extra 1000 kr att spela för – för chansen att ta hem storkovan!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

MMAnytts saftiga kombo inför UFC Vegas 44

Publikfavoriten Aldo är underdog inför huvudmatchen på UFC Vegas 44, vilket innebär spännande odds för dig som vill rygga publikfavoriten!

Här är oddsen för MMAnytts kombotips inför helgens gala:

SPELTIPS – TRIPPELNODDSSPELBOLAG
Aldo via domslut + Riddell7.17

Med bara välkomsterbjudandet om upp till 1000 kr från Bethard kan du alltså vinna upp till 7170 kronor på denna nervkittlande kombo!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jose AldoSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...