Speltips UFC 268 - MMAnytt Redaktionen

Speltips inför Bellator 270: Patricky Pitbull är favoriten – tidigare förlust till trots!

✔ Spännande underdog Queally vann parets första möte! ✔ Kan Patricky lyckas bättre i returmatchen?

Om några få dagar blir det äntligen dags för Patricky Pitbull att försöka sig på en revansch mot irländaren Peter Queally på Bellator 270! Matchen äger rum i lättvikt för den lediga titeln, efter att brodern Patricio Pitbull lämnat ifrån sig lättviktstiteln i Bellator.

Bellator 270: Patricky Pitbull vs. Peter Queally II lovar otrolig spänning för alla sanna MMA-fans. Bland annat dyker Conor McGregor-imiteraren James Gallagher upp mot Patchy Mix i den delade huvudmatchen!

Den första matchen mellan Patricky och Queally var jämn till en början, men efter att Queally öppnat upp ett forsande sår på motståndarens panna såg det inte bra ut för den äldre Pitbull-brodern. Läkaren stoppade matchen efter rond två, eftersom blodet inte gick att få stopp på. Trots att irländaren Queally vunnit deras första möte är det Patricky som är favoriten inför Bellator 270!

På Bethard och Betsafe ligger oddsen inför matchen just nu på:

  • 1.40 för favoriten “Pitbull” Patricky (Betsafe)

 

Bethard_knapp_ryggaspelet

 

Patricky vs. Queally blir en avgörande match för viktklassens framtid

Efter två dominanta år som dubbelmästare förlorade “Pitbull” Patricio till slut fjäderviktstiteln. Efter förlusten valde han även att lämna ifrån sig lättviktstiteln, eftersom han inte ville sätta käpp i hjulet för brodern Patrickys karriär. Fokuset för den forna dubbelmästaren är istället på fjäderviktstiteln, där han hoppas på en revansch mot rivalen A.J. McKee.

Matchen mellan Patricky och Queally blir således avgörande för viktklassen. Vinnaren i huvudmatchen på Bellator 270 kan komma att regera i lättvikt under en lång tid framöver – särskilt efter att Patricio valt att rikta fokuset på fjädervikt.

Patricky förlorade den första matchen – trots att han var favoriten

Detta är inte första gången som paret möts. På Bellator 268, som ägde rum den 7:e maj tidigare i år, segrade Queally via TKO. Läkaren stoppade matchen efter att Queally rivit upp ett stort sår precis över ena ögat på Patricky.

Sedan förlusten har vare sig Queally eller Patricky haft möjlighet att tävla igen. Trots TKO-förlusten endast ett halvår tillbaka är Patricky favoriten inför Bellator 270. Kan familjeanknytningen med brodern Patricio ligga till grund för de underliga oddsen?

För den som vill åt chansen att tjäna in en extra slant på fredag kan en ryggning på Queally vara ett smart val! Detta eftersom oddsen ser riktigt bra ut för irländaren, med tanke på att han vunnit parets första match bara några månader tillbaka.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...