Speltips inför UFC 269: Sean O’Malley redo att axla McGregors mantel!

✔ Vill bli UFC:s nästa superstjärna ✔ Stjärnskottet är favoriten inför helgens match!

Denna helg blir det dags för galan som MMA-fans världen över längtat efter i flera månader nu, nämligen storgalan UFC 269. Såväl huvudkortet som underkortet är helt fullspäckat med spännande matcher som bjuder på mycket för hardcore fans.

Huvudmatchen blir förstås ett laddat möte mellan Dustin “The Diamond” Poirier och lättviktsmästaren Charles Oliveira. Inledningen till huvudkortet blir dock minst lika efterlängtat, då stjärnskottet Sean O’Malley tar sig an Raulian Paiva i bantamviktsklassen.

Oddsen inför matchen ligger förstås på O’Malleys sida, då han imponerat gång på gång i sina matcher. Den polariserande fightern har en fantastisk känsla för tajming och riktigt krut i nävarna, vilket bådar väl inför mötet med Paiva!

SKAPA KONTO PÅ BETHARD – FÅ MÖJLIGHET TILL UPP TILL 1000 KR I BONUS

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom. Regler & villkor gäller | Stödlinjen

Är du taggad inför O’Malleys match? Tippa då på honom för att krydda UFC 269 ytterligare och få chans till stor vinst! Just nu erbjuder MMAnytts samarbetspartner Bethard upp till 1000 kr i bonus vid registrering av ett nytt konto och en mindre insättning om 200 kr.

Oddsen på Bethard ser bra ut för fans av O’Malley:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Sean O’Malley1.29
Raulian Paiva3.45
Sean O’Malley via Knock, Submission eller DQ2.00
Sean O’Malley via Knock, Submission eller DQ i andra ronden6.00
Oddsen kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Brasilianaren Paiva utgör tufft motstånd – men har knockats förut

Paiva blir det kanske tuffaste motståndet hitintills för O’Malley, men på stående fot har den amerikanska stjärnan definitivt övertaget. Brasilianaren knockades dessutom ett par år tillbaka av Rogerio Bontorin, som kom att förlora två raka i efterhand.

Med kraften från O’Malley kan det alltså sluta väldigt tidigt för Paiva – kanske redan i första ronden!

Sean O’Malley vill bjuda på en spektakulär knock – tidigt i matchen!

När O’Malley går match kan avslutet komma närsomhelst, vilket går att se i hans tidigare matcher mot Thomas Almeida och Eddie Wineland. Om O’Malley lyckas prestera lika bra mot Paiva som han gjort mot motståndarna innan kan det bli ett snabbt avslut redan i första eller andra ronden. Oddsen för detta ser riktigt bra ut i skrivande stund!

Det unga stjärnskottet säger sig ha McGregor som inspiration och vill bli UFC:s nästa superstjärna. Hur det blir med den ambitionen återstår att se, men för dig som hejar på O’Malley är en tippning på UFC 269 definitivt att rekommendera! Klicka på länken för att få möjlighet till en generös välkomstbonus och tippa på dina favoriter!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...