Speltips inför UFC 270 – Francis Ngannou vill leverera en tidig tokknock

✔ Ngannou: "Min förutsägelse är en knock inom två ronder" ✔ Betsafe erbjuder de grymmaste oddsen inför det laddade tungviktsmötet!

Snart är det äntligen dags för storgalan UFC 270 att gå av stapeln. Huvudmatchen bjuder på ett laddat tungviktsmöte mellan den rådande mästaren Francis Ngannou och utmanaren Ciryl Gane. “The Predator” Ngannou och “Bon Gamin” Gane är tidigare träningspartners. Ngannou har inför matchen hävdat att han knockat Gane i sparring, men i en läckt sparringvideo är det istället Gane som verkar ha övertaget.

Trots det bjuder Ngannou på en fräck förutsägelse:

– Min förutsägelse är en knock inom två ronder, sade Ngannou under mediadagen inför UFC 270.

Och vem kan klandra honom med tanke på hans otroliga matchfacit inom sporten? “The Predator” Ngannou har nämligen avslutat motståndarna i alla sina 16 professionella vinster, varav 12 utgörs av suveräna knockar. Vem minns inte Ngannous fantastiska knock mot den forna mästaren Stipe Miocic för att vinna bältet?

MMANYTTS SAMARBETSPARTNER BETSAFE BJUDER PÅ ETT GENERÖST VÄLKOMSTERBJUDANDE – UPP TILL 1500 KR !

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom – Regler & villkor gäller | Stödlinjen

Motståndaren Gane behöver vara vass under hela matchens gång för att vinna, medan Ngannou med sin otroliga kraft i slagen endast behöver ett par sekunder för att avsluta det hela. I tungviktsklassen har alla fighters möjligheten att brutalt knocka deras motståndare, men för Ngannou är sannolikheten långt högre. Tungviktsmästaren har “The Touch of Death”!

Betsafe bjuder på grymma odds inför den efterlängtade titelmatchen:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Ciryl Gane1.67
Francis Ngannou2.25
Francis Ngannou via TKO/KO2.75
Ciryl Gane via submission11.00

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Ciryl Gane är ännu oprövad – trots att han är interimmästare!

Trots sin status som interimmästare i tungvikt är Gane ännu relativt oprövad. Han har lyckats besegra alla sina tio motståndare inom MMA, men har nästan hälften så många matcher inom sporten som Ngannou. Bristen på erfarenhet kan utgöra en avgörande faktor i matchens resultat, särskilt med tanke på att det är en titelmatch saken gäller.

Ngannou har tävlat om titeln förut, och dessutom besegrat en tidigare mästare. Den erfarenheten kan innebära en stor fördel inför helgens match.

Francis Ngannou har de hårdaste slagen i UFC

Det finns ingen i UFC som kan slå lika hårt som Ngannou. När tungviktsmästaren träffar folk behövs inte ett perfekt slag, utan ibland lyckas han knocka motståndaren med ett snuddande slag bakom örat!

MMAnytt tippar på Ngannou via TKO/KO inför helgens match. Vem ryggar du?

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...