Speltips inför UFC Vegas 44: Legendaren José Aldo är redo att dominera i huvudmatchen!

✔ Den forna mästaren är underdog inför mötet – vilket gör oddsen perfekta för fans av publikfavoriten!

Denna helg kommer legendaren José “Junior” Aldo tillbaka för huvudmatchen på UFC Vegas 44 – i ett avgörande bantamviktsmöte mot Rob Font. Trots Aldos status som tidigare dominant fjäderviktsmästare är det Font som är favoriten inför matchen. “Junior” Aldos vassa boxning – som han vässat ytterligare tillsammans med den amerikanska flottan – kan bli nyckeln till vinst på helgens gala!

I den delade huvudmatchen får fans njuta av två hungriga lättviktare som är ivriga att klättra sig upp i den kanske mest konkurrenskraftiga divisionen i UFC. Mellanviktsmästaren Israel Adesanyas träningspartner Brad Riddell tar sig nämligen an vännen Rafael Fiziev på galan!

SATSA PÅ LEGENDAREN – BETSAFE GER DIG UPP TILL 1500 KR I VÄLKOMSTBONUS!

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom – Regler & villkor gäller | Stödlinjen

Brasilianaren Aldo har lyckats imponera efter klivet ner till bantamvikt, trots alla nejsägare som hävdat att hans bästa dagar numera är förbi. I sina två senaste matcher lyckades han besegra de rankade bantamviktarna Marlon Vera och Pedro Munhoz. Han har förvisso en förlust mot den otroligt skickliga mästaren Petr Yan på nacken, men såg riktigt bra ut i matchens tidigare ronder.

MMAnytts samarbetspartner Betsafe har oddsen redo för dig som vill krydda galan med en tippning:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
José Aldo2.20
Rob Font1.70

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Font känner sig redo att ta sig an legendaren

Font själv uppger att hans jab är något som Aldo aldrig stött på förut. Fightern hade förvisso stor framgång med sin jab i hans senaste match mot forna bantamviktsmästaren Cody Garbrandt, men det finns väldigt få saker som den erfarne Aldo inte stött på under sin långa MMA-karriär.

– [Aldo] har gjort det, sett det – så det finns inget jag kan (göra) som han inte sett tidigare, sade Font till MMA Fighting. Förutom min konsistenta jab. Jag tror verkligen att min pricksäkra jab är något han aldrig sett (i en motståndare).

Kan bli ännu en mästarklass från Aldo

Det är många som tror sig kunna slå fjäderviktslegendaren, men det är ytterst få som faktiskt lyckats med det. De motståndare som Aldo förlorat mot har varit toppfighters som dominerat i UFC, exempelvis stjärnan Conor McGregor, den dominanta tidigare mästaren Max Holloway och den i UFC obesegrade fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski.

Resterande fighters har alla fått smaka på en mästarklass, i form av ett dominant domslut eller en brutal TKO. För att lyckas slå Aldo behöver man alltså vara en atlet av en mycket högre kaliber – och Font har inte visat att han ligger på den nivån riktigt ännu.

Som MMA-fan älskar du säkert Aldo sedan tidigare. Varför inte rygga honom inför helgens gala, för chansen att vinna stort på UFC Vegas 44? Just nu erbjuder vår samarbetspartner Betsafe dig som ny spelare upp till 1500 kr i välkomstbonus – klicka på länken för att sätta igång!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jose AldoSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...