Speltips inför UFC Vegas 46 – Giga Chikadze siktar på en knock i huvudmatchen mot Calvin Kattar!

✔ Kickboxaren "Ninja" Giga har sett riktigt vass ut på senare tid – nu får han topprankat motstånd!

Årets första UFC-gala är nästan här! I helgen får fans njuta av ett spännande huvudkort som rentav garanterat kommer att bjuda på några suveräna avslut!

I huvudmatchen dyker kickboxaren Giga “Ninja” Chikadze upp i sin match mot topprankade fjäderviktaren Calvin Kattar. Sist Kattar äntrade buren var mot publikfavoriten Max Holloway, i en blodig match där Holloway helt dominerade – och dessutom slog rekord för flest slag i en UFC-match.

Giga är däremot obesegrad i UFC, och har lyckats samla på sig en vinstsvit om sju raka vinster i organisationen. I sitt senaste uppträdande levererade Giga en fantastisk TKO mot den forna lättviktaren Edson Barboza. Som tidigare kickboxare är han svår att utmana på stående fot, men det är precis vad Kattar har tänkt göra!

VEM ÄR DIN FAVORIT INFÖR UFC VEGAS 46? BETSAFE ERBJUDER VÄLKOMSTERBJUDANDE UPP TILL 1500 KR FÖR DIG SOM NY SPELARE!

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom – Regler & villkor gäller | Stödlinjen

“The Boston Finisher” Kattar är dock långt högre rankad än Gigas tidigare motståndare, och dessutom otroligt svår att avsluta. Han har aldrig avslutats via slag tidigare, endast via submission, men Giga kan komma att ändra på det i helgen!

MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder dig grymma odds inför UFC Vegas 46:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Giga Chikadze1.40
Calvin Kattar3.05
Giga Chikadze vinner via avslut2.30
Calvin Kattar vinner via domslut6.50

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Calvin Kattar har inte tävlat på ett år – sedan det brutala nederlaget!

Det är svårt för fighters att ta sig tillbaka efter att ha blivit brutalt sönderslagna i en match. Det är ett fenomen som man kunnat se med otroliga fighters såsom Rory MacDonald och tungviktsmästaren Francis Ngannou. Den mentala styrkan som krävs för att återigen äntra buren efter att ha blivit totalt dominerad är inte något som alla besitter!

Kommer Kattar att se lika bra ut i sin comeback, efter en svår förlust och ett helt års inaktivitet? Det återstår att se, men är samtidigt viktigt att ha i åtanke för dig som vill krydda årets första gala med en satsning!

“Ninja” Giga är hitintills obesegrad i UFC – med sju raka vinster

Gigas färdigheter går inte att förneka. Han är hitintills obesegrad i en av UFC:s mest konkurrenskraftiga divisioner, med sju raka vinster på nacken. Prestationen mot Barboza fick tyst på de allra flesta nejsägare, men nu får han ytterligare ett tufft test i form av Kattar!

Vi på MMAnytt rekommenderar att du tippar på Giga via domslut, för att krydda huvudmatchen och få chansen att tjäna pengar på årets första gala!

Klicka på länken för att ta dig vidare till Betsafe – och få möjlighet till ett generöst välkomsterbjudande på upp till 1500 kr!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Calvin KattarSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...