Speltips inför UFC Vegas 46 – Giga Chikadze siktar på en knock i huvudmatchen mot Calvin Kattar!

✔ Kickboxaren "Ninja" Giga har sett riktigt vass ut på senare tid – nu får han topprankat motstånd!

Årets första UFC-gala är nästan här! I helgen får fans njuta av ett spännande huvudkort som rentav garanterat kommer att bjuda på några suveräna avslut!

I huvudmatchen dyker kickboxaren Giga “Ninja” Chikadze upp i sin match mot topprankade fjäderviktaren Calvin Kattar. Sist Kattar äntrade buren var mot publikfavoriten Max Holloway, i en blodig match där Holloway helt dominerade – och dessutom slog rekord för flest slag i en UFC-match.

Giga är däremot obesegrad i UFC, och har lyckats samla på sig en vinstsvit om sju raka vinster i organisationen. I sitt senaste uppträdande levererade Giga en fantastisk TKO mot den forna lättviktaren Edson Barboza. Som tidigare kickboxare är han svår att utmana på stående fot, men det är precis vad Kattar har tänkt göra!

VEM ÄR DIN FAVORIT INFÖR UFC VEGAS 46? BETSAFE ERBJUDER VÄLKOMSTERBJUDANDE UPP TILL 1500 KR FÖR DIG SOM NY SPELARE!

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom – Regler & villkor gäller | Stödlinjen

“The Boston Finisher” Kattar är dock långt högre rankad än Gigas tidigare motståndare, och dessutom otroligt svår att avsluta. Han har aldrig avslutats via slag tidigare, endast via submission, men Giga kan komma att ändra på det i helgen!

MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder dig grymma odds inför UFC Vegas 46:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Giga Chikadze1.40
Calvin Kattar3.05
Giga Chikadze vinner via avslut2.30
Calvin Kattar vinner via domslut6.50

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Calvin Kattar har inte tävlat på ett år – sedan det brutala nederlaget!

Det är svårt för fighters att ta sig tillbaka efter att ha blivit brutalt sönderslagna i en match. Det är ett fenomen som man kunnat se med otroliga fighters såsom Rory MacDonald och tungviktsmästaren Francis Ngannou. Den mentala styrkan som krävs för att återigen äntra buren efter att ha blivit totalt dominerad är inte något som alla besitter!

Kommer Kattar att se lika bra ut i sin comeback, efter en svår förlust och ett helt års inaktivitet? Det återstår att se, men är samtidigt viktigt att ha i åtanke för dig som vill krydda årets första gala med en satsning!

“Ninja” Giga är hitintills obesegrad i UFC – med sju raka vinster

Gigas färdigheter går inte att förneka. Han är hitintills obesegrad i en av UFC:s mest konkurrenskraftiga divisioner, med sju raka vinster på nacken. Prestationen mot Barboza fick tyst på de allra flesta nejsägare, men nu får han ytterligare ett tufft test i form av Kattar!

Vi på MMAnytt rekommenderar att du tippar på Giga via domslut, för att krydda huvudmatchen och få chansen att tjäna pengar på årets första gala!

Klicka på länken för att ta dig vidare till Betsafe – och få möjlighet till ett generöst välkomsterbjudande på upp till 1500 kr!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Calvin KattarSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...