Speltips på helgens UFC-gala: se bästa oddsen på Hill vs. Santos!

✔ Läs de tre bästa speltipsen på helgens UFC! ✔ "Spelbolagen är helt fel ute här..."

Det har blivit dags för en ny runda av helgens bästa speltips på UFC från MMAnytt! Lördagens eller rättare sagt natten till söndagens gala som vi tippar denna gång går under namnet: UFC på ESPN: Jamahal Hill vs. Thiago Santos. Helt klart en huvudmatch där kraft finns i nävarna, tillsammans med flera andra spännande matcher.

Förra veckan så tippade vi UFC 277 med stor framgång. Ankalaev avslutade Smith till 2.50 i odds, dock med lite tur. Vi fick också in speltipset på att Lewis och Pavlovich skulle ta slut i runda ett. Dessvärre så blev det förlust på spelet med Nunes-avslut, men närmare än så kommer man nog inte på att få in ett odds med tanke på hennes dominans över Pena. Men nog om det. Nu kastar vi blickarna mot nästa gala och det finns en hel del högintressanta odds som vi har tagit fram till våra läsare. Man hittar alla våra speltips på helgens UFC nedanför – häng med oss när vi jagar vinster!


HETAST JUST NU


Speltips 1: Hill v. Santos startar runda 3 – NEJ @ 1.74 odds hos Bethard

Huvudmatchen går av stapeln mellan två parter som verkligen vet hur det känns att vinna på knockout i UFC. Jag misstänker att vi får se ett relativt tidigt avslut mellan Thiago Santos och Jamahal Hill. Detta trots att Santos senaste matcher haft ett par domslut.

Jag tror spelbolagen är fel ute här och de har nog glömt vem Santos är. Visserligen så har den stora brasilianaren gått till domslut i tre av sina senaste tre matcher, men bortser man från den senaste tiden så är denna man en brutal avslutare. “Marreta” har 15 knockout-vinster i karriären och har själv blivit avslutad sex gånger. Det är alltså ingen vana att låta domarna bestämma.

Motståndaren Hill har just nu fem raka matcher i UFC utan att se domarens resultat. Han söker avslut precis hela tiden och med en danspartner som Santos så ser jag inget annat än en tidig knockout denna match. Något oddset känns aningen högt för. 

Bägge parter föredrar att stå på benen och jag tror att Santos kommer må bra av denna “sänkning” i nivå av motståndare. Det är inte helt lätt att vinna på avslut själv när man mött parter som Ankalaev, Rakic, Jones och Texeira är fyra av de fem senaste matcherna.

Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

bethard bonus

Speltips 2: Luque v. Neal går till domslut – JA @ 2.20 odds hos Bethard

Här kommer ett tips som en hel del spelare kanske inte håller med om, men jag tror att matchen mellan Vicente Luque och Geoff Neal går till ett domslut. Detta är helgens absolut bästa tips på UFC i min mening och även här känns det som om att spelbolagen är fel ute med ett så högt odds.

Spelet baseras främst på hur uthålliga bägge parter är. Luque har aldrig blivit knockad i sin karriär. Ett faktum som är helt makalöst med tanke på att han allt som oftast stått i fickan och svingats under de 30 matcher som varit hittills. Spelet blir ännu bättre om man väger in faktumet att Neal aldrig blivit avslutad i UFC. Oddset på att denna match inte tar hjälp av domaren känns väldigt bra.

Neal kom in i UFC som ett ångvält. Han mosade allt motstånd och det räcker nog att se vad han gjorde mot en kille som Mike Perry (otroligt svår att knocka) för att förstå vilken kraft denna man besitter. Men nu har detta ångvält saktat ned och Neal har tre raka domslut i bagaget.

Luque går alltid för avslut. Han är alltid beredd att ta smällar för att kunna dela ut dem, men på något vis så blir han i stort sett aldrig avslutad själv. Detta spel är löjligt bra!

Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

bet365 bonus

Speltips 3: Oleksiejczuk v. Alvey: Oleksiejczuk vinner på avslut @ 1.80 odds hos Bet365

Att Sam Alvey fortfarande har ett kontrakt i UFC är extremt svårt att förstå. Skulle Alvey gå förlorande ur striden mot Michal Oleksiejczuk så har han nio matcher utan vinst – den längsta raden utan seger i UFC-historien. Jag tror han blir knockad mot Oleksiejczuk. Med stor sannolikhet i runda ett.

Ett tips som kanske inte behöver så mycket motivering är att Alvey blir avslutad under helgens UFC-gala. Visserligen så har Alvey “enbart” blivit avslutad sex gånger i karriären, en karriär som för övrigt kanske borde varit över för ett bra tag sedan med tanke på att han är på väg att slå ett väldigt negativt rekord i UFC. Men detta spel baseras främst på att det inte riktigt räcker med en vinst för motståndaren, han behöver ett avslut för att folk ska bli imponerade.

Oleksiejczuk har blandat och gett i UFC hittills. Han har bland annat tre knockouts i första ronden, men har också tre förluster på de första nio matcherna som han gått i organisationen. Motståndet har dock varit helt annat än det på lördag. I min mening är Alvey lätt tungvikts absolut svagaste punkt och Oleksiejczuk är en ung, hungrig KO-artist – kan väl bara sluta på ett sätt?

Det skulle nästan vara på gränsen till pinsamt om Oleksiejczuk inte skulle gå vinnande ur denna striden och det vet han nog själv med sig också. Därav så tror jag lite att målet för fighten ändras. Det räcker inte med en seger här för att gå framåt i organisationen utan det krävs nästan ett avslut. Ett kanonodds!

 

Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Vilket av helgens speltips kommer du att spela på?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...