SPELTIPS: Paddy “The Baddy” Pimblett – UFC:s nästa Conor McGregor?

✔ Stjärnskottet får möjlighet att imponera igen – denna gång på hemmaplan!

Nu i helgen blir det dags för UFC:s spännande återvändo till London i en gala som bland annat bjuder på stjärnskottet Paddy Pimblett och publikfavoriten Dan Hooker.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Cage Warriors-veteranen Pimblett har lyckats dra till sig en hel del uppmärksamhet sedan UFC-debuten i fjol mot Luigi Vendramini. Efter en tuff start på matchen där Vendramini lyckades skada Pimblett kunde britten vända på det hela och själv knocka motståndaren mot slutet av första ronden.

Nu är stjärnskottet redo att ta sig an Rodrigo Vargas på UFC London. “The Baddy” Pimblett anses, exempelvis av UFC-chefen Dana White, ha potential att bli UFC:s nästa superstjärna på samma nivå som irländska Conor “The Notorious” McGregor.

 – Han är en av killarna som har den där saken, sade White om Pimblett i en intervju med BT Sport. Han har potential att bli en stjärna. Men här måste du vinna matcher. Det handlar inte bara om att vara populär.

Först måste Pimblett alltså ta sig förbi Vargas i helgen. För närvarande är britten en storfavorit inför mötet, bland annat eftersom Vargas endast vunnit en utav sina senaste tre matcher. Samtidigt har fightern hela sju knockar på matchfacitet, och med tanke på Pimbletts bristande försvar i sin första UFC-match kan mexikanaren eventuellt skrälla i helgen!

Vem ryggar du inför UFC London?

UFC LondonODDSSPELBOLAG
Paddy Pimblett via KO, TKO, DQ eller Submission1.53
Matchvinnare: Rodrigo Vargas5.00
Matchvinnare: Arnold Allen1.80
Matchvinnare: Dan Hooker2.00

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Paddy Pimblett är en grappler – inte en striker!

Med tanke på hur UFC-debuten utspelade sig är det kanske inte särskilt underligt att flertalet fans tror att Pimblett är främst en striker. Men där britten briljerar är egentligen på mattan. Den forne Cage Warriors-mästaren har sju submissions på matchfacitet och är en tuff och finurlig grappler.

Klarar han sig inte bra stående har han alltid möjlighet att ta Vargas till mattan och försöka strypa ut honom. Det återstår att se hur matchen utspelar sig i helgen, men lyckas Pimblett återigen imponera kan fans förvänta sig en ljus framtid för denna spännande fighter.

MMAnytt rekommenderar en tippning på Pimblett via avslut!

Pimblett är lång för viktklassen och har krut i nävarna. Det kan till viss del förklara fighterns goda avslutsförmåga! Vi på MMAnytt tror att Pimblett vinner via avslut i helgen. Vad tror du?

Just nu erbjuder MMAnytts samarbetspartner bet365 dig som ny spelare ett generöst välkomsterbjudande – upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara