Speltips Lee vs Iaquinta 2

Speltips för UFC on FOX: Lee vs. Iaquinta 2

✅ Sugen på att betta på helgens UFC-gala? ✅ Här hittar du de bästa speltipsen!

Ny vecka, ny UFC-gala – och nya speltips på MMAnytt.se. Den här helgen är det UFC on Fox: Lee vs. Iaquinta 2 som står på schemat, och Johan som presenterar veckans tips.

Jag har analyserat flera av galans matcher nära och utforskat mängder av olika odds hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Som vanligt har jag hittat ett flertal spel som jag ser ett bra spelvärde i, och själv kommer att rygga.

 

 

Vinstmetod: Svensken vinner via avslut

Att spela på att en fighter ska vinna via metod är alltid en hög risk – dock oftast med väldigt god utdelning om man spelar sina kort rätt. Denna gala har jag hittat en match där jag anser att det finns en stor chans att välja den rätta vinnaren via avslut (knockout, teknisk knockout, submission samt diskvalifikation), samt en match där jag tror mig kunna hitta den rätta matchvinnaren via domslut. 

Dessa två spel väljer jag att kombinera i en dubbel.

I det första spelet hittar vi vår svensk Jack Hermansson. Jag tror nämligen att Hermansson har det som krävs för att avsluta sin motståndare Gerald Meerschaert. Svensken har riktigt vidrig (i positiv bemärkelse for oss svenskar) ground and pound och är en riktigt duktig brottare. När han nu återvänder efter en tids frånvaro taggad till tårna misstänker jag att vi får se ett sådant typ av avslut, till ett värde av 2.40 gånger pengarna.

Det andra spelet hittar vi i huvudmatchen, där jag faktiskt tror att Kevin Lee tar hem matchen via decision. Lee känns på förhand som den fighter med störst chanser att vinna matchen, och Iaquinta är otroligt tuff och svår att avsluta (det såg vi inte minst i hans senaste match mot Khabib Nurmagomedov). Lee via decision ger 4.00 gånger pengarna.

Kombinerat ger den här dubbeln hela 9.60 gånger pengarna, men kom ihåg att detta är ett högriskspel. Jag väljer att placera 300 av mina 1000 kronor på detta spel för en möjlig vinst på 2880 kronor.

Speltips UFC Kevin Lee

Matchvinnar-fyrling

Vidare har jag funnit fyra matcher med “säkra” matchvinnare. Dessa spel och odds ger inte så stor utdelning i sig själva, men är säkra, och jag väljer därför att kombinera tre potentiella matchvinnare.

Jag utgår först och främst från att Charles “Do Bronx” Oliveira besegrar Jim Miller. Brassen är storfavorit av en anledning och trots att veteranen Miller stod för en osannolik vinst i sin senaste match ser jag “Do Bronx” ta hem segern här.

Vidare tror jag att storfavoriten Dwight Grant tar hem sin match mot Zak Ottow. Rose-Clark är tuff, men lär inte ha det som krävs för att besegra Lee. Ottow är en ärrad veteran, men brukar blanda och ge, och när han nu ställs mot den spännande knockoutartisten Grant lär han få en tuff kväll.

Det mest riskfyllda spelet i den här trippeln dock klart att Sergio Pettis tar hem sin match i bantamviktsdebuten Rob Font. Spelet ger dock bäst resultat, och trots att Font är en tuff bantamviktare kan jag lätt se Pettis ta hem ett domslut här.

Fyrlingens sammanvägda odds blir 4.47 gånger pengarna, och jag väljer att lägga 400 kronor av mina resterande 700 här för en chans till utdelning på 1788 kronor.

Speltips UFC Kevin Lee

För ett säkrare spel – med avsevärt sämre utdelning – kan man lämna Pettis-matchen utanför. Det sammanvägda oddset för resterande två matcher blir då betydligt blygsammare 1.81 gånger pengarna.

Öka spänningen i delade huvudmatchen

Galans delade huvudmatch bjuder på ett riktigt spännande lättviktsmöte där Dan “The Hangman” Hooker tar sig an Edson Barboza. Matchen har på förhand alla förutsättningar för att bjuda på fyrverkerier, men blir det “The Hangman” eller den sylvasse strikern Barboza som tar hem mötet?

Matchen är en så kallad “pickem”-match, som erbjuder ungefär samma odds på båda matchvinnarna. Jag tror dock att Hooker tar hem den här fighten. “The Hangman” har sett otroligt farlig ut i sina senaste fyra matcher, där han besegrat alla sina motståndare via avslut.

Barboza kommer från två raka riktigt tuffa förluster mot Kevin Lee och Khabib Nurmagomedov. Han kan möjligtvis slå tillbaka med en seger här – det är inte alls omöjligt – men med tanke på Hookers momentum tror jag han får det svårt här om han sätts under tillräcklig press.

Hooker via avslut ger 3.00 gånger pengarna, medan samma resultat i Barbozas favör ger 3.25 gånger pengarna. Genom att lägga mina resterande 300 kronor på en Hangman-seger via knockout får jag chans till en utdelning på 900 kronor.

 Speltips UFC Kevin Lee

Sammanlagt får jag, om alla mina spel går in den här helgen, en utdelning på 5568 kronor med insatsten 1000 kronor.

UFC on Fox: Lee vs. Iaquinta 2: Vinnartipset

Här är mina vinnartips för hela galan:

Al Iaquinta vs. Kevin Lee

Edson Barboza vs. Dan Hooker

Rob Font vs. Sergio Pettis

Jim Miller vs. Charles Oliveira

Zak Ottow vs. Dwight Grant

Bobby Green vs. Drakkar Klose

Jared Gordon vs. Joaquim Silva

Dan Ige vs. Jordan Griffin

Gerald Meerschaert vs. Jack Hermansson

Adam Milstead vs. Mike Rodriguez

Zak Cummings vs. Trevor Smith

Juan Adams vs. Chris de la Rocha

Nedan följer samtliga odds för galan:

Speltips UFC Kevin Lee

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.

Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...