Speltips inför UFC Vegas 45 – Derrick “The Black Beast” Lewis har nävarna laddade för en knock!

✔ Blir rentav garanterat ett tidigt avslut i huvudmatchen – Oddsen ser grymma ut!

UFC Vegas 45 blir den sista UFC-galan för året, och bjuder på riktigt bra matcher för både hardcore-fans och fans som helt enkelt vill se fartfylld action!

I huvudmatchen möter Derrick “The Black Beast” Lewis fightern på framfart, nämligen Chris Daukaus. De två tungviktarna är kända för otrolig knockout-kraft i nävarna, särskilt för tungviktsklassen där alla atleter kan leverera en knock precis närsomhelst.

Lewis förlorade nyligen mot Ciryl Gane i en interimtitelmatch på UFC 265, men dessförinnan hade han två raka vinster via knock, och fyra raka vinster totalt.

Daukaus har å andra sidan fem raka vinster via knock, fast mot lägre rankat motstånd. “The Black Beast” Lewis blir hans tuffaste motståndare hitintills – men oavsett vem som segrar i matchen ter sig en knock vara oundviklig!

TIPPA PÅ DIN FAVORIT – MMANYTTS SAMARBETSPARTNER BETSAFE ERBJUDER VÄLKOMSTBONUS UPP TILL 1500 KR!

18+ år – Spelpaus.se | Spela lagom – Regler & villkor gäller | Stödlinjen

Lewis har gång på gång visat att han inte går att underskatta. Fightern har tidigare endast förlorat mot det absoluta toppskiktet av tungviktare, bland annat den forna dubbelmästaren Daniel Cormier och legendaren Mark Hunt.

MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder spännande odds inför det laddade tungviktsmötet på UFC Vegas 45:

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Derrick Lewis2.25
Chris Daukaus1.67
Derrick Lewis via TKO/KO2.40
Chris Daukaus via TKO/KO2.25

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Daukaus har aldrig tagit sig an en knockout-talang som Lewis tidigare

I tungviktsklassen kan vilket slag som helst leda till en tokknock, men Lewis otroliga kraft är långt ifrån normalt även i den tyngsta divisionen i UFC. Det, i samband med hans långa erfarenhet mot topprankade motståndare, kan utgöra stora problem för Daukaus i helgens match.

Daukaus själv har levererat knock efter knock under sin tid i UFC. På stående fot är det dock få i divisionen som kan mäta sig med Lewis, som väger över 15 kg mer än sin motståndare på UFC Vegas 45. Det återstår att se huruvida Daukaus kan hantera knockout-talangen – Risken för en tidig knock är definitivt stor!

Lewis är redo att imponera efter förlusten på UFC 265

“The Black Beast” Lewis har inte förlorat mer än en gång i rad tidigare i karriären, utom efter förlusten mot den dominanta dubbelmästaren Cormier. Sedan dess har han alltid lyckats med en fantastisk comeback efter sina förluster, och med tanke på att Daukaus kommer hålla matchen på stående fot ser chanserna bra ut för Lewis inför helgen!

För dig som vill sätta guldkant på galan rekommenderar vi på MMAnytt en ryggning på Lewis – Förvänta dig en tidig knock på UFC Vegas 45! Klicka här för att skapa ett nytt konto hos MMAnytts samarbetspartner Betsafe och få ett generöst välkomsterbjudande på köpet – Upp till 1500 kr!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Derrick LewisSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...