Foto: Mattias Persson/MMAnytt

JUST NU: Ställ dina frågor till Babak Ashti – vinn biljetter till Superior Challenge 16!

I kväll gästas forumet av Babak Ashti, grundaren av Sveriges största MMA-organisation. I samband med detta kommer vi även lotta ut biljetter till nästa Superior-gala!

Idag är det dags för nästa inslag av “Ask Me Anything MMAnytts forum. Nyligen sparkades segmentet igång av en frågestund med UFC-fightern Oliver Enkamp. Denna gång gästas vi av ingen mindre än Babak Ashti, grundaren av Sveriges största MMA-organisation – Superior Challenge.

Babak Ashti – grundaren av Superior Group International, som driver den svenska topporganisationen Superior Challenge. Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Forumtråden hittas här. Har du inget konto på MMAnytt? Registrera dig helt gratis genom att följa länken nedan!

Tävla om biljetter till Superior Challenge 16!

Ashti är en av de som under sin livsresa hjälp till att ta svensk MMA till nästa nivå. Superior Challenge är galan där i princip alla svenska MMA-stjärnor gått matcher mot flera internationella toppfighters, varefter många gått vidare till UFC.

Babak Ashti, bredvid brasilianaren Jorge Oliveira (vänster) och den svenske UFC-fightern Ilir Latifi. Foto: Mattias Persson/MMAnytt

Mellan klockan 20.00-21.00 kommer Ashti svara på så många av era frågor som han hinner med i forumet. Och för att göra det hela lite extra kul drar vi även igång en tävling i samband med frågestunden – där vi lottar ut tio biljetter till Superior Challenge 16! Läs mer om tävlingen här.

Surfa in i tråden och börja ställ dina frågor nu!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Ask Me AnythingSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara