Stefan Struve återvänder med submissionvinst – osäker på framtiden

✅ Tungviktarna kolliderade i det delade huvudevenemanget ✅ Ger otydligt besked om framtiden i UFC - pension eller inte?

UFC-veteranen Stefan Struve och brassen Marcos Rogerio de Lima möttes i den delade huvudmatchen under UFC: Prag. Holländaren Struve var i stort behov av en vinst efter att ha förlorat sina tre tidigare matcher i UFC.

Lima inledde ed en hård överhandshöger som sänkte Struve, men holländaren lyckades återhämta sig. Brassen höll topposition och fick in flera slag mot veteranen, som inte lyckades ta sig upp. Lima fortsatte med att få in hårda slag tills ronden tog slut.

I den andra ronden sökte Lima clinch men det var holländaren som hamnade på topp. Väl där jobbade han sig upp till full mount, och låste en armtriangel som tvingade brassen till att klappa ut.

Efter sin återkomst till vinstkolumnen gav Struve ett kryptiskt, något oklart besked om framtiden. Han lämnade handskarna i buren men gav inte ett tydligt besked på han vile gå i pension eller inte.

Officiellt resultat:

 • Tungvikt: Stefan Struve besegrade Marcos Rogerio de Lima via submission (armtriangel), rond 2, 2:21

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...