Hånas av hela MMA-världen – efter utspelet om McGregor-Cowboy

✅ "Experten" i blåsväder - igen

När den ökända ESPN-kommentatorn Stephen A. Smith delade med sig om sin syn på Conor McGregor vs. Donald Cerrone togs orden knappast emot väl av MMA-världen. Smith spydde mer eller mindre galla över “Cowboy” och frågade sig om veteranen verkligen var där för att fightas, direkt efter förlusten mot McGregor som endast tog 40 sekunder på UFC 246.

– Jag är rätt så äcklad. Låt mig vara väldigt, väldigt tydlig: det är en ära för mig att vara här med er. Jag är en åskådare som tittar på sporten. Jag förväntade mig att få se mer än 40 sekunder. Jag förutspådde att McGregor skulle vinna fighten i rond ett eller två. Jag trodde att han skulle avsluta honom. Här är grejen: 15 sekunder in, så var “Cowboy” Cerrone slut. Han träffades av de där axlarna i klinchen, och han var slut. Det såg ut som han gav upp. Det var helt enkelt en avskyvärd prestation för hans del, sade Stephen A. Smith i eftersnacket på ESPN+.

Conor McGregor avslutade Donald Cerrone via teknisk knockout efter 40 sekunder på UFC 246. Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Smith brukar vanligtvis inte jobba på UFC-galor, men fick den här gången vara med och analysera storgalan tillsammans med de inbitna MMA-experterna Michael Bisping, Chael Sonnen och Jon Anik.

– När man tittar på “Cowboy” Cerrone, det var inte en man som var förberedd för att fightas ikväll. Vi visste att Conor skulle vara redo, fortsatte han.


LÄS MER: Conor McGregors succécomeback – vinner via BLIXTSNABB knock!

LÄS OCKSÅ: Galna statistiken – från Conor McGregor vs. Cowboy


Stephen A. Smith utskrattad av MMA-världen

Kommentarerna från Smith möttes genast av rubriker, vilket förstås är hela tanken med hans utspel. Tidigare har vi fått se ett flertal liknande “hot takes”, bland annat när han delade med sig av följande tweet efter Andy Ruiz skrällvinst över boxningsvärldsmästaren Anthony Joshua:

Men nu blir Smith också utskrattad online – av en helt annan anledning.

En video har nämligen börjat cirkulera där man ser vad han själv kan åstadkomma med ett par handskar på…

View this post on Instagram

@stephenasmith putting on a striking clinic

A post shared by As Shopped As It Gets (@as_shopped_as_it_gets) on

Smith menar själv att videon är över åtta månader gammal och efter en skada samt ett 90 minuter långt träningspass, även om han tar det hela med en klackspark.

Spana in klippet ovan för ett gott skratt!


RELATERAT: Khabib har ett meddelande – till Conor McGregor


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC 246

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara