Stephen Thompson avslöjar hur Conor McGregor kan vinna trilogin!

✔ "Behöver använda sig av sin karate!"

UFC:s topprankade welterviktare Stephen “Wonderboy” Thompson vill se en förändring i Conor McGregors fotarbete och striking ifall han ska ha en chans att besegra Dustin Poirier i deras trilogimatch.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

“The Notorious” McGregor tar sig an Poirier under UFC 264 den 11 juli som kommer hållas i en fullsatt T-Mobile Arena i Paradise, Nevada. UFC-chefen Dana White bekräftade att biljetterna för Poirier vs. McGregor 3 såldes slut på bara några sekunder. Detta blir den första UFC-galan i Las Vegas som välkomnar en fullsatt arena sedan pandemin tog effekt i USA.

McGregor vann den första matchen mot Poirier i september 2014 och behövde bara en rond på sig för att avsluta honom via knockout. I returmötet som ägde rum i januari detta år var det Poirier som segrade. Efter att Poirier funnit framgångar med bensparkar som påverkade McGregors fotarbete kunde han avsluta honom i den andra ronden via TKO.

“Wonderboy” som är en specialist inom kickboxning och karate menar på att McGregor behöver gå tillbaka till det som funkade för honom i hans tidigare matcher.

– Den som behöver göra mest förändringar inför trilogin är definitivt McGregor. Han tappade något i deras senaste match. Jag tror att det har med all boxning som han tränade. Han rörde sig inte på samma sätt som tidigare!

– När han mötte José Aldo var det fotarbetet som vann honom matchen. När Conor mötte Poirier senast stod han bara stilla framför honom och var öppen för bensparkar som var den stora faktorn till förlusten, sade Thompson till Submission Radio.

 


HETAST JUST NU


Stephen Thompson vill se mer karate från Conor McGregor!

Thompson tror att McGregor behöver använda sig av sin karate och fokusera på att kontra Poiriers slag. Om McGregor återvände till gymmet direkt efter den senaste förlusten tycker Thompson att han har haft tillräckligt med tid för att förnya och förbättra hans striking och fotarbete.

– Conor behöver använda sig av sin karate. Han behöver hitta tillbaka till sig själv och använda sig av sin kända “in-and-out movement”. Byta sida och vara taktisk ifall han ska ha en chans att vinna.

– För Conor kan lura och kontra Poirier med hans rörelser och fotarbete. Ifall han lyckas med det kan McGregor vinna. Och för en sann MMA-utövare som han är det inga problem att komma tillbaka!

I den delade huvudmatchen på UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 kommer Thompson möta Gilbert Burns. Det blir ett topprankat welterviktsmöte där vinnaren har en stor chans att få nästa möjlighet att slåss om titeln.

 

Håller du med “Wonderboy”?

 

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttStephen Thompson

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...